Maastricht UMC+ zoekt een

SEH Verpleegkundige

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Je komt werken in een academische SEH setting, waar veel uitdagingen jou te wachten staan. De SEH verzorgt de eerste opvang van patiënten uit de regio met acute gezondheidsproblemen. Te denken valt hierbij aan o.a. multitrauma patiënten, het acuut zieke kind, patiënten met cardiale, pulmonale, neurologische of interne aandoeningen. Je observeert de fysieke en psychische toestand van de patiënt, je verricht verpleegkundige handelingen (preventief en curatief) en coördineert de zorg rondom de acute patiënt. Tevens heb je begeleidende, adviserende en instruerende taken, zowel naar de patiënt als naar zijn/haar familie.

Wat vragen wij van jou?
Je bent in bezit van een verpleegkundig diploma op niveau 4 of 5 en je hebt de SEH opleiding afgerond. Bij voorkeur heb je reeds enige jaren praktijkervaring binnen een SEH setting. Je bent stressbestendig en kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren. Goede communicatieve vaardigheden en sociale vaardigheden zijn van belang om de voortgang van de processen in de patiëntenzorg te garanderen en een optimale en succesvolle samenwerking met de medewerkers uit de eigen en andere disciplines te bewerkstelligen. Je bent je in staat adequaat te handelen in acute situaties en heb je een flexibele, enthousiaste, collegiale en constructieve attitude.

Nog geen afgeronde SEH-opleiding maar wel interesse in de acute zorg? Bekijk dan vooral ook eens de mogelijkheden van onze opleiding Basis Acute Zorg via deze link. Ninee, SEH-verpleegkundige in opleiding, vertelt in de video over haar ervaringen met de BAZ als eerste stap om SEH verpleegkundige te worden.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Onze Spoedeisende Hulp is een dynamische afdeling, volop in ontwikkeling. Recent is ze volledig verbouwd. De 21 behandelkamers (incl. 2 traumakamers met CT, 2 shockrooms, een aparte kinder- en KNO-kamer) zijn voorzien van de nieuwste apparatuur en ingericht voor opvang van alle patiëntencategorieën, waaronder polytrauma, IAT en ECMO. De medische vakgroep SEH zal initieel bestaan uit SEH artsen KNMG en PA-ers, ondersteund door de vakgroep acute internisten en alle andere poortspecialismen om 24/7 de opvang van alle patiënten- en urgentie categorieën te kunnen bieden. De SEH heeft een nauwe samenwerking met de afdeling acute radiologie, welke direct naast de SEH is gesitueerd en 24/7 beschikbaar is.
Onze Spoedeisende Hulp biedt momenteel zorg aan ruim 22.000 patiënten per jaar. De opvang, diagnostiek en behandeling van patiënten met complexe acute pathologie is een belangrijk speerpunt. Zo zijn wij Level 1 traumacentrum met daarbij alle voorzieningen voor neuro- en kindertrauma’s. Ruim 40 SEH-verpleegkundigen, 2 PA-ers en alle poortspecialismen geven optimale zorg aan diverse patiënten categorieën.
Binnen onze afdeling werken we nauw samen met de geïntegreerde HAP. De Eerste Hart Hulp is elders gesitueerd nabij de CCU en PCI afdeling. Het ziekenhuis beschikt over een Acute Opname Afdeling van 20 bedden, welke gesitueerd is in het areaal van de SEH.

Aanstelling
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 36 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

Er wordt van je verwacht dat je deelneemt in de onregelmatigheidsdiensten tijdens avond-nacht, weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.
Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 4.769,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal 9aM van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.