SJG Weert zoekt een

SEH-verpleegkundige

Dienstverband

24

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

SJG Weert

De afdeling

De SEH ontvangt jaarlijks zo'n 13.000 patiënten vallend onder alle specialismen inclusief kindergeneeskunde. Samenwerking met de huisartsenpost is een feit, verdere integratie is een doel waar wij naar streven. Vanaf januari 2017 is de HAP gevestigd in ons ziekenhuis en organiseren wij onze acute zorg 's avonds, 's nachts en in het weekend als SPOEDPOST. Het team van artsen bestaat uit vijf SEH-artsen aangevuld met AIOS huisartsgeneeskunde en ANIOS.

Over SJG Weert

SJG Weert is een dynamische organisatie die zich aanpast aan de uitdagingen van de hedendaagse gezondheidszorg. Het kleinschalige ziekenhuis, behorende tot de top 5 van de meest klantvriendelijke ziekenhuizen van Nederland, kenmerkt zich door korte lijnen en levert op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg.
Wij bieden basiszorg in de volle breedte binnen de muren van SJG Weert of in samenwerking met partners in de regio. De klant staat daarbij steeds op de eerste plaats.

SEH-verpleegkundige m/v

Ben jij als SEH verpleegkundige op zoek naar veel dynamiek? Kom dan ons team versterken.

De Spoedpost Weert werkt samen met de Huisartsenpost van Meditta. Er is één loket waar inwoners van de regio Weert terecht kunnen met medische spoedvragen in de avonden, nacht en weekenden. Tezamen met de nieuwe SEH is alles patiëntvriendelijk en zijn de communicatielijnen tussen Huisartsenpost en ziekenhuis heel kort. Samen met de HAP wordt er vanuit een balie gewerkt. We beschikken over een elektronisch patiëntendossier. De behandelingen vinden geprotocolleerd plaats.

Kortom, een mooie uitdagende werkomgeving voor een echte professional.

De functie

Wij zoeken een collega die op parttime basis het team komt versterken en zijn kennis en ervaring met ons wil delen. Natuurlijk ben je enthousiast, vooruitstrevend, stressbestendig en ben je in staat om situaties goed aan te voelen. Bovenal toon je een hoge mate van samenwerkingsgerichtheid en wil je meebouwen aan de verdere ontwikkeling van onze SEH en de acute zorg(keten).

Wat vragen we?

Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige, HBO-V of MBO-V en hebt de vervolgopleiding tot SEH-verpleegkundige succesvol afgesloten. Uiteraard ben je BIG-geregistreerd.

Een geldig TNCC- of EPA en ENPC- of PEP certificaat is een pre.

Wat bieden we?

Een veelzijdige, gevarieerde en uitdagende baan binnen een vooruitstrevende organisatie. Je krijgt ruimschoots de gelegenheid om je verder te ontplooien, zowel binnen het eigen vakgebied als de acute ketenzorg.

Alle verpleegkundigen hebben de opleiding tot SEH-verpleegkundige gevolgd of volgen deze momenteel.
Daarnaast werk je met een team van vijf SEH-artsen en een aantal arts-assistenten, die deels in opleiding zijn tot huisarts.

Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd. De werktijden zijn in overleg te bepalen.

Salariëring vindt plaats binnen functiegroep 55 volgens het FWG-systeem. Voor het overige is de CAO-Ziekenhuizen van toepassing.

N.B.: Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.