Laurentius Ziekenhuis zoekt een

SEH-verpleegkundige (21-243)

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Sta jij stevig in jouw schoenen en zet jij net dat stapje extra voor onze patiënten?
Dan ben jij onze nieuwe SEH verpleegkundige!
Vacaturenummer (21-243), 36 uur per week

Wie ben jij?
Als SEH verpleegkundige zorg je voor de opvang en begeleiding van patiënten die zorg behoeven met een spoedeisend karakter. Je coördineert de zorg voor patiënten die de SEH bezoeken en je ondersteunt behandelaars bij ingrepen, behandelingen of onderzoeken. Ook het toepassen van triage behoort tot jouw taak. Als SEH verpleegkundige maak je deel uit van het reanimatie- en SIT team. Je participeert in werkgroepen en je levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van leerling SEH verpleegkundigen. Je bent bereid om in wisselende diensten conform rooster te werken. Je bent een enthousiaste verpleegkundige die flexibel en creatief is en je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen en humor. Je weet je communicatieve en sociale vaardigheden prima in te zetten in de contacten met collega's, artsen en patiënten. Het geeft je voldoening de juiste te zorg te verlenen aan een boeiende patiëntenpopulatie. Een combinatie functie met de IC behoort ook tot de mogelijkheden.

Jouw nieuwe werkplek
Het spoedplein bestaat uit de Intensive Care (IC), Acute Opname Afdeling (AOA) en de Spoedeisende Hulp (SEH). Alle drie de afdelingen hebben een nauwe samenwerking met elkaar. Het management van het Spoedplein bestaat uit één afdelingsmanager, drie teamleiders en 2 medisch managers. Actueel binnen het spoedplein is de samenwerking met de huisartsen in de gezamenlijke Spoedpost. Daarnaast ook de intensieve samenwerking met VieCuri, die het komende jaar meer vorm zal krijgen.

De afdeling wordt gekenmerkt door een prettige en positieve werksfeer waarbij respect en openheid als uitgangspunten gelden. Hierbij is er een uitstekend leer- en werkklimaat met veel ruimte voor ontplooiing en een na- en bijscholingsbeleid waardoor de kennis actueel blijft.

Wil je echt weten hoe jouw nieuwe werk eruit ziet? Maak dan een afspraak om een dagje mee te lopen!

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent een MBO of HBO verpleegkundige aangevuld met een diploma tot SEH verpleegkundige;
  • Je beschikt bij voorkeur over de aantekening TNCC en ENPC;
  • Je bent leergierig en draagt bij aan een uitstekend werk- en leerklimaat.
Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als SEH verpleegkundige. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 55 - volgens de cao ziekenhuizen en een contract voor onbepaalde tijd. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Indien je aan de eisen voldoet dan ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging voor een gesprek.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Robert Eggels
+31 6 11790543
r.eggels@lzr.nl