Laurentius Ziekenhuis zoekt een

SEH Verpleegkundige (24-36 uur)

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Ben jij die SEH-verpleegkundige die stevig in de schoenen staat en nét dat stapje extra zet voor onze patiënten en je collega’s?

Ben jij die SEH-verpleegkundige die stevig in de schoenen staat en nét dat stapje extra zet voor onze patiënten en je collega's? Dan ben jij onze nieuwe SEH verpleegkundige! 24 - 36 uur per week

De functie
Als SEH-verpleegkundige binnen het Laurentius ziekenhuis ben je verantwoordelijk voor de zorg van alle patiënten die de SEH bezoeken. Je bent verantwoordelijk voor de triage en neemt op basis van anamnese, vitale parameters en je klinische blik noodzakelijke vervolgstappen in de behandeling van de patiënt, je hebt goede communicatieve vaardigheden en vind het leuk om in teamverband te werken. Je coördineert de zorg voor de patiënt en begeleid hem/haar gedurende het verblijf op de SEH. Het verlenen van kwalitatief goede zorg staat hoog bij jou in het vaandel en je vindt het leuk om je te blijven ontwikkelen op het gebied van SEH-verpleegkundige. Je maakt als SEH-verpleegkundige deel uit van het Reanimatie en SIT-team, je participeert in werkgroepen en levert een belangrijke bijdrage in de begeleiding van leerling-SEH verpleegkundigen. Daarnaast ben je bereid om in wisselende diensten te werken, conform rooster.

Blijven leren
Dat vinden wij heel belangrijk! Je kunt je bij ons verder ontwikkelen en er is ruimte voor innovatieve projecten. Wil je het werken op de SEH combineren met een functie op de IC? Ook dat is ook mogelijk!

Aandacht
Aandacht voor onze medewerkers vinden wij van groot belang. Een gedegen inwerkprogramma met evaluatiemomenten, betrokkenheid en ondersteuning van collega's en teamleiding, een goed en prettig leerklimaat op de afdeling, oprechte interesse in jou!

Jouw nieuwe werkplek
Het Laurentius ziekenhuis is een algemeen, level 3 ziekenhuis in de regio midden Limburg.
Je komt te werken in het blok acuut & PAAZ. Hieronder vallen het Moeder en Kind centrum (MKC), Gynaecologie, Intensive Care (IC), Acute Opname Afdeling (AOA), het Transferbureau, de Spoedeisende Hulp (SEH) en de PAAZ. Het management van het cluster bestaat uit één clustermanager, 7 teamleiders en 1 medisch managers. Actueel binnen de acute zorg van het Laurentius ziekenhuis is de samenwerking met de huisartsen gevestigd in de gezamenlijke Spoedpost bij de SEH. Daarnaast ook de intensieve samenwerking met SEH-artsen uit het VieCuri, die het komende jaar meer vorm zal krijgen.

Samenwerken
De afdeling wordt gekenmerkt door een prettige en positieve werksfeer waarbij respect en openheid als uitgangspunten gelden. Hierbij is er een uitstekend leer- en werkklimaat met veel ruimte voor ontplooiing.
Je komt te werken in een hecht team waar ook humor en het teamgevoel een belangrijk aspect is. Er worden regelmatig teamactiviteiten georganiseerd.

Jij roostert straks zelf!
Binnen ons team wordt er aan zelfroostering gedaan, je bepaald dus grotendeels zelf je te werken diensten en dagen. Elke 12 weken vul jij jouw ideale schema in en samen met je collega's verdelen jullie de openstaande diensten.

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent een MBO of HBO- verpleegkundige aangevuld met een diploma tot SEH verpleegkundige;
  • Het is een pré als je over de aantekening TNCC en ENPC beschikt;
  • Je bent leergierig en draagt bij aan een uitstekend werk- en leerklimaat.
  • Je bent gemotiveerd, enthousiast en probeert iedere dag het verschil te maken
Wat krijg je daarvoor terug?
  • Salaris tussen €3.115 en €4.319 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 55). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;
  • Zowel parttime als fulttime in te vullen (24-36 uur per week);
  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie of een keer meelopen op de afdeling? Bel dan met Nancy Dohmen, teamleider, 06-29319496. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, 06-46241184.