Zuyderland zoekt een

SEH-Verpleegkundige in opleiding

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard – Geleen

Werkvelden

Ziekenhuizen

De Spoedeisende Hulp afdeling is de poort tot het moderne Zuyderland Medisch Centrum en ontvangt jaarlijks 25.000 patiënten op locatie Sittard-Geleen en 35.000 patiënten op locatie Heerlen. Je werkt in een fraaie, inspirerende omgeving die jouw domein zal worden. Het gebouw op locatie Sittard-Geleen, nu 10 jaar in gebruik, en de nieuwe vleugel op locatie Heerlen, nu 2 jaar in gebruik, zijn voorzien van diverse slimme ICT-systemen die faciliterend werken voor zowel de patiënt als de professional. De SEH is op beide locaties gesitueerd naast de Huisartsenpost. In Zuyderland Medisch Centrum werk je nagenoeg papierloos. Het Elektronisch Patiënten Dossier en het Ziekenhuis Informatie Systeem zijn volledig digitaal en werkplek onafhankelijk te raadplegen.
Je participeert binnen een team van enthousiaste verpleegkundigen en medici op beide locaties.
Als SEH-verpleegkundige wordt er veel van je gevraagd! Je draagt zorg voor de eerste opvang, observatie en de verpleegkundige behandeling van (trauma)patiënten en acuut zieke patiënten. Dit kan in complexiteit variëren van minder complex of intensief tot zeer complex intensief en zelfs levensbedreigend. Tevens bereid je spoedopnames voor en verzorg je een goede opvang van familie en begeleiders. Tenslotte participeer je in ontwikkelingen binnen de SEH o.a. op het gebied van kwaliteit. Kortom er wordt veel van je gevraagd, maar jij deinst hier niet voor terug!

Wie ben jij?

  • Een gediplomeerd verpleegkundige (verpleegkundige niveau 4,5 of 6).
  • Bereid om de vervolgopleiding tot Spoedeisende Hulp te volgen.
  • Minimaal 2 jaar (klinische) werkervaring als verpleegkundige.
  • Aantekening IC of CCU diploma is wenselijk.
  • Vervolgopleiding T.N.C.C. en/of E.N.P.C. of gelijkwaardig of bereid om deze te volgen.
  • Bij voorkeur ervaring in het aanleggen van gipsverbanden.
  • Hiernaast beschik je over het nodige incasseringsvermogen, weet je de handen uit de mouwen te steken en ben je een echte teamplayer.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en afwisselende functie voor onbepaalde tijd, voor minimaal 24 uur per week. Voor verpleegkundige in opleiding tot Spoedeisende Hulp bedraagt de arbeidsduur minimaal 28 uur en maximaal 32 uur per week.
  • Je bent inzetbaar in alle diensten, ook tijdens weekenden en feestdagen, waarover je uiteraard een onregelmatigheidstoeslag ontvangt.
  • De CAO Ziekenhuizen is van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 45-55, afhankelijk van vooropleiding en vervolgopleiding. Als SEH-verpleegkundige verdien je maximaal € 4.111,00 per maand bij een 36-urige werkweek; aangevuld met een vakantiegeld- en aantrekkelijke eindejaarsuitkering.

Interesse?

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Joeri Gilissen, afdelingshoofd SEH via telefoonnummer 06-11374628. 

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.