De Zorggroep zoekt een

Senior Adviseur Kwaliteit & Veiligheid

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Heb jij een neus voor nieuwe ontwikkelingen en de drive om bij te dragen aan continu verbetering van kwaliteit en veiligheid van zorg? Zie je het als een mooie uitdaging om hier binnen een grote organisatie mee aan de slag te gaan? Aarzel dan niet om verder te lezen!

Wat ga je doen?
Je hebt daarbij oog voor de kwaliteitseisen, -systemen en zorgprocessen, maar vergeet ook zeker niet de inhoud van de zorg, zorgprofessionals en cliënten. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage in de continue verbetering van kwaliteit & veiligheid van de geleverde zorg, daar doe je het voor!

Als senior adviseur kwaliteit & veiligheid geef je richting en sturing aan het kwaliteit- en veiligheidssysteem van De Zorggroep. Samen met je collega's van de afdeling Kwaliteit & Veiligheid ben je verantwoordelijk voor het door ontwikkelen, onderhouden en borgen van het kwaliteit & veiligheidsmanagementsysteem.

Verder organiseer je projecten op het gebied van kwaliteit & veiligheid, hierbij bewaak je de samenhang tussen verschillende projecten en stuur je waar nodig betrokken collega's aan. Is jouw inhoudelijke expertise nodig? Dan sta je paraat! Of het nu gaat om de analyse van incidenten, het inrichten van het document managementsysteem of de analyse van stuurinformatie, jij draagt je steentje graag bij. Zijn er interne of externe ontwikkelingen of zie je ruimte voor kwaliteitsverbeteringen? Dan signaleer je deze en kom je met een advies aan management en directie dat bijvoorbeeld leidt tot bijstelling van beleid. In de dagelijkse operatie ben je verantwoordelijk voor het functioneren van het team en heb je de rol van "primus inter pares" en hebt daarbij ook een aantal leidinggevende taken, zoals de functionele aansturing van het team.

Hoe zorgen wij voor jou?
In het team werken vier enthousiaste collega's die graag met je samenwerken, daarnaast werk je nauw samen met de concern controller kwaliteit & veiligheid. Als afdeling worden jullie aangestuurd door de directeur Expertise. In deze functie is ruimte voor eigen initiatief in een uitdagende en veranderende organisatie.

Wij bieden in eerste instantie een dienstverband voor de duur van één jaar met de intentie om dit, bij gebleken geschiktheid, om te zetten naar een vast dienstverband met een contractomvang van gemiddeld 32-36 uur per week. Inschaling vindt plaats op basis van de cao VVT (FWG 60) afhankelijk van kennis, ervaring en opleiding. Bij deze schaal hoort een salaris van maximaal €5.045,55 bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Dat jij er elke dag weer voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt, is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
  • ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal
Wat maakt jou de juiste Senior Adviseur Kwaliteit & Veiligheid?
Slagvaardigheid en nieuwsgierigheid! Je bent een kartrekker op het kwaliteitsdomein en dat is wat je collega's zo aan je waarderen! Als senior adviseur ben je een echte verbinder en heb je een goede kijk op (bestuurlijke) verhoudingen en uiteenlopende belangen. Jij gaat voor resultaat, en weet mede daarom de visie en koers van de organisatie vast te houden. Daarbij is integraal en sector overstijgend denken essentieel. Je bent schriftelijk goed onderlegd, waardoor je heldere en concrete beleidsnotities kunt schrijven. Rapporteren en sturen op verschillende lagen van de organisatie gaat je goed af. Zeker bij vernieuwende trajecten weet je jouw organisatiesensitiviteit goed te benutten en draagvlak te creëren.

Verder belangrijk:
  • WO werk- en denkniveau (bij voorkeur een achtergrond in gezondheidswetenschappen of vergelijkbaar)
  • ruime ervaring in projectmatig werken
  • ervaring met kwaliteitsmanagement is een must, HRM, etc. is zeer welkom
Enthousiast geworden?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Leuk! We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sharon Lubbers, recruitment adviseur, via sharon.lubbers@dezorggroep.nl . De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 24 november.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.