Zorggroep Vizie zoekt een

(Senior) Ambulant Begeleider

Dienstverband

Minimaal 16 uur

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Jeugdzorg

Zou jij graag jouw opgedane kennis en ervaring als (Senior) Ambulant Begeleider willen inzetten binnen een groeiende en dynamische organisatie? Lees dan snel verder!

Als (Senior) Ambulant Begeleider bied je zowel individuele-, gezins- en ouderbegeleiding in de thuissituatie van onze cliënten. Je stelt begeleidingsplannen op en voert deze zelfstandig uit. Daarnaast maak je rapportages en verslagen ten behoeve van het multidisciplinaire overleg.

Je sluit aan bij RTO’s met de gemeente en andere betrokken hulpverleners. Regelmatig breng je jouw casuïstiek in binnen het multidisciplinaire overleg ter evaluatie en bijstelling van het begeleidingsplan. Je onderhoudt contacten met de consulenten van de gemeente omtrent beschikkingen en monitort dat deze op tijd worden verlengd en/of afgesloten.

We zijn een dynamische en groeiende organisatie die volop in beweging is. Zo zijn we bezig met een nieuw op te starten behandelgroep. Vanuit jouw rol als Senior verwachten we dat je hier een bijdrage in zou kunnen leveren.

We verwachten dat jij als vakdeskundige met al je kennis en ervaring ook inhoudelijke ondersteuning kunt bieden aan je collega’s. Schroom dan ook zeker niet om je advies op het vlak van psychiatrische problematiek te delen binnen het team.

Kortom, je speelt samen met je collega’s een belangrijke rol in de ontwikkeling en innovatie van ons zorgaanbod. We zullen gezamenlijk de kaders nog moeten bepalen.

Waar ga je werken
Wij zijn een specialistische geestelijke gezondheidszorg actief in geheel Zuid-Limburg. Met de volgende Vizie gaan onze medewerkers iedere dag vol passie en enthousiasme aan de slag: Wij streven ernaar kinderen, jeugdigen (en hun ouders/opvoeders) te ondersteunen om de regie te vergroten over hun leven, zodat zij zich gesterkt voelen om zonder onze hulp (weer) te kunnen deelnemen aan de maatschappij.

Je komt te werken in een kleinschalige zorginstelling waar voldoende ruimte is voor flexibiliteit en eigen inbreng. Wij zijn een gedreven team met jonge professionals. Hierbij zijn professionalisering, kwaliteit, doelgericht werken, systemisch werken en open communicatie zaken waar wij voor staan en die we graag verder willen ontwikkelen. Het team bestaat uit een orthopedagoog, verschillende ambulant begeleiders en groepsbegeleiders.

Wat vragen wij van jou

 • Relevant Hbo-diploma of WO-diploma (SPV, SPH, pedagogiek, psychologie of vergelijkbaar)
 • Minimaal 5 jaar werkervaring binnen de (jeugd) GGZ
 • Een SKJ-registratie
 • Ervaring binnen een ambulante setting en/of jeugdhulpverlening is een pré
 • Systemische opleiding en/of werkervaring is een pré
 • Kennis van pedagogiek en ontwikkelingspsychologie
 • Kennis van complexe gezinssystemen, voorkomende problematieken op zowel kind- als ouderniveau, signalen en risicofactoren
 • Je bent in staat je kennis en ervaring op een inspirerende en coachende manier over te brengen
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen auto.

Wat krijg je ervoor terug
Een uitdagende, boeiende en afwisselende baan als behandelaar binnen een organisatie waar je kan groeien!

 • € 2.832,96 en € 4.255,95 bruto p/m bij een dienstverband van 36 uur (cao-jeugdzorg)
 • Een 16 tot 36-urige werkweek (bespreekbaar).

Laten we kennis maken!
Voor meer inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Alex Klimala via 045-2055 070. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar info@zorggroepvizie.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.