Koraal zoekt een

Senior begeleider - Dagbesteding en vrije tijd - locatie St. Anna

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Vo or het team Dagbesteding & Vrije tijd bij St. Anna in Heel zoeken we een enthousiaste en ondernemende Senior Begeleider. Jij bent iemand die van nature initiatief toont, lef hebt, uitdagingen met beide handen aangrijpt en out of the box denkt. Jij ziet kansen en weet deze te benutten.


Team Dagbesteding & Vrije tijd


Cliëntparticipatie is een belangrijk speerpunt binnen Koraal. Voor iedereen is het belangrijk om zoveel als mogelijk mee te kunnen doen in de maatschappij. Voor de cliënt betekent dit een zinvolle daginvulling of werk, afhankelijk van de interesses en talenten van desbetreffende cliënt.

Binnen de dagbesteding proberen we hier zo goed mogelijk vorm aan te geven. We doen dit door cliënten ontwikkelingsgericht te ondersteunen op een wijze dat ze vanuit hun mogelijkheden (zoveel als mogelijk) de regie kunnen nemen over hun leven. Dit betekent dat we een passende daginvulling aanbieden die aansluit op het gewenste perspectief van de cliënt en hun te (ontwikkelen) competenties.

Om te kunnen voldoen aan de vraag en behoefte van de cliënten zoeken we een Senior Begeleider die buiten de gebaande paden durft te denken. Je stimuleert en motiveert collega's om out of the box te denken. Hierin ben je creatief en overtuigend. "Het kan niet anders," bestaat voor jou niet. Hoe kunnen we het dan wel anders doen? Ondernemerschap komt dagelijks terug in je werk.


Over de functie


Als Senior Begeleider voor het team Dagbesteding & Vrije tijd ondersteun je de teamleider in de rol van 'coaching on the job' . Jij coacht de teams, zorgt voor verbinding en ondersteunt waar nodig, wat uiteindelijk zorgt voor meer zelfsturing en professionaliteit. Daarnaast ben je gedeeltelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse, operationele aansturing binnen de teams.

Je speelt een belangrijke rol in bepaalde ontwikkelingsgebieden binnen de organisatie en teams: o.a. het teamontwikkelplan, feedbackcultuur, methodisch werken en beleid omtrent WZD en ECD.

Als Senior Begeleider werk je deels (50%) mee in het team, waardoor je voor een belangrijk deel bijdraagt aan een goed leven voor de cliënt, met name op het gebied van daginvulling.

O ver de locatie

De Koraal-locatie St. Anna is naast Op de Bies en Maasveld, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG van Koraal in Limburg. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag.

Meer informatie over Koraal vind je op www.koraal.nl

Wie zoeken wij?

Een inspirerende en stevige gesprekspartner. Een échte verbinder die altijd in de nabijheid van de teams is. Jij bewaart je rust, behoudt overzicht en focus en weet duidelijkheid te scheppen en waar nodig door te pakken.

Door je enthousiasme, humor en creativiteit zorg je voor een prettige sfeer. Waar nodig kun je gas terugnemen en je hebt oog voor de grenzen van mensen. Je kunt goed luisteren en weet door te vragen, waardoor je op een respectvolle manier anderen kunt coachen en overtuigen.

Daarnaast:
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen de zorg, bij voorkeur binnen de gehandicaptenzorg.
  • Je hebt ervaring met het coachen en begeleiden van medewerkers. Ervaring met teamontwikkeling is een pré.
Wat bieden we jou?

Misschien heb jij na je zorgopleiding gekozen voor een hele andere branche, zoals de horeca, detailhandel of vrijetijdsbranche en wil je (terug) de zorg in. Je zoekt een functie waarbij je het ondernemerschap kunt combineren met je passie voor de zorg. Dan past deze uitdaging wellicht bij jou!

Een nieuwe uitdaging, waarbij je je kwaliteiten als coach kunt inzetten!
  • Inschaling vindt plaats conform de CAO Gehandicaptenzorg in FWG 50: min €2.425 en max €3.624 bruto/maand op basis van 36 u/w.
  • Een jaarcontract met de mogelijkheid tot een vast dienstverband.
  • Het betreft een functie voor 32 uur per week.
  • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering en eindejaarsuitkering. Meer informatie omtrent de arbeidsvoorwaarden binnen Koraal tref je aan via bijgevoegde link: www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden
Meer informatie

Nieuwsgierig? Of heb je vragen? Neem gerust contact op met Sylvie Jacobs (teamleider dagbesteding & vrije tijd) via 06-10973869.

Reageren

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en stuur je CV en motivatie uiterlijk 3 maart 2021 via onderstaande link.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 11 maart 2021 tussen 11.00 en 14.00 uur.