Cicero Zorggroep zoekt een

Senior-beleidsmedewerker

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Senior-beleidsmedewerker (32 uur per week)

Hoe kunnen we nóg meer aansluiten bij de behoefte van onze cliënten, medewerkers en vrijwilligers en hoe spelen we in op innovaties en ontwikkelingen? Zijn dit de vragen waar jij blij van wordt? Dan hebben we jouw nieuwe baan! Lees verder en solliciteer op de functie van senior-beleidsmedewerker!

Wat ga je doen?

Als senior-beleidsmedewerker ondersteun, inspireer en adviseer je de raad van bestuur en het managementteam op het gebied van ‘Kwaliteitszorg’. Je richt je hierbij vooral op de Geriatrische Revalidatiezorg, Transmurale zorg, Extramurale Behandeling en Palliatieve Zorg.

Vanuit het leidende principe “cliënt centraal” werk je aan integrale zorg, vakontwikkeling en borging en verbetering van transparante kwaliteit. Je denkt mee in het realiseren van toegevoegde waarde voor cliënten, innovaties en ontwikkelingen die passen bij de (toekomstige) behoefte van cliënten, medewerkers en vrijwilligers van Cicero Zorggroep. Interne- en externe ontwikkelingen vertaal je naar beleid, projectvoorstellen en projectplannen. Je levert vervolgens een bijdrage aan de implementatie hiervan en zorgt voor continue opvolging en borging.

Met jouw positief kritische houding signaleer je knelpunten in het beleid. Je maakt hiervoor verbetervoorstellen voor de raad van bestuur en het managementteam. Ook ben je betrokken bij kwaliteitsrapportages en genereer je de daarvoor benodigde informatie (o.a. data-analyse, (externe) audits).

Tot slot zoek je verbinding met de werkvloer, relevante stakeholders en onderhoud je netwerkcontacten binnen de regio en op branche-niveau. Kortom, een mooie uitdaging waarin je een bijdrage levert aan kwaliteitszorg van Cicero Zorggroep!

Waar kom je te werken?

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding (bijvoorbeeld: gezondheidswetenschappen/beleid of management gezondheidszorg).
  • Je hebt aantoonbare ervaring in de VVT- en in een DBC gestuurde organisatie.
  • Je bent op de hoogte van relevante regelgeving en ontwikkelingen in de zorgsector (in het bijzonder Geriatrische Revalidatiezorg, Transmurale zorg, Extramurale Behandeling en Palliatieve Zorg)
  • Je hebt een initiërende, enthousiasmerende en resultaatgerichte attitude.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je kunt goed omgaan met deadlines en je bent flexibel.
  • Je bent in staat domein overstijgende projecten te leiden en hierbij tegenstellingen te overbruggen.
  • Je bent in staat om overstijgend te denken en te handelen.
  • Je hebt sterke intuïtie voor politieke/maatschappelijke verhoudingen en je hebt affiniteit met bestuurlijke vraagstukken.

Wat bieden wij jou?

Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor een jaar, met de intentie bij gebleken geschiktheid en bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, het dienstverband te verlengen

De functie wordt gehonoreerd volgens de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 60 (minimaal €3.088,06 en maximaal €4.583,96 euro bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Pascalle van Bilsen, Manager Kwaliteit en Beleid, M 06 10 72 42 70.

Of gewoon meteen solliciteren?

Open onderstaande link:

https://tinyurl.com/yd96zhdk

Klik vervolgens op de button solliciteren en vul vóór dinsdag 2 juni 2020 het sollicitatieformulier in!

Reserveer alvast donderdag 11 juni en vrijdag 12 juni in je agenda. Dan worden de eerste gesprekken gehouden

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.