Stichting Pergamijn zoekt een

Senior begeleider gehandicaptenzorg

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Waar kom je terecht?

Binnen Prior 45/46 ondersteun je zeven ouder wordende cliënten met een ernstige verstandelijke beperking en licht moeilijk verstaanbaar gedrag in het realiseren van een goed leven. De doelgroep vraagt kennis en expertise op het gebied van ouder worden (Urlings, intensieve ADL ondersteuning en/of medische problematiek) en in het omgaan met licht moeilijk verstaanbaar gedrag (lichamelijke en/of verbale onrust, zoals schreeuwen en zelf verwondend gedrag). Het opmerken en interpreteren van non-verbale communicatie van de cliënt en het tijdig anticiperen, is belangrijk in het voorkomen en ombuigen van moeilijk verstaanbaar gedrag. Voorspelbaarheid, rust, regelmaat, prikkelreductie, stimulerende tijdsbesteding en belevingsgerichte zorg zijn kernwoorden.

Wat ga je doen?

Als Senior Cliëntbegeleider werk je nauw samen met het multidisciplinaire team aan de totstandkoming van de ondersteuningsplannen, je coördineert diverse activiteiten met betrekking tot de uitvoering van de ondersteuningsplannen, je ondersteunt bewoners bij ADL-activiteiten en neemt hun verzorging over waar nodig, zorgt voor een passende invulling van de dag en het opzetten en onderhouden van een sociaal netwerk. Je voert zowel individuele als groepsinterventies uit, afhankelijk van en gericht op de specifieke vraag van de cliënt. Je participeert in het multidisciplinair overleg en bent aanspreekpunt voor familie en wettelijk vertegenwoordigers voor vragen over het ondersteuningsplan. De contacten met familie vinden plaats op basis van partnerschap. Je hebt een coachende rol naar collega`s bij het realiseren van doelen uit het ondersteuningsplan. In deze functie krijg je te maken met uitdagende zorgvragen rondom de bewoner als diens systeem.

Wie zoeken we?

Ben jij een gedreven en enthousiaste senior cliëntbegeleider die deze uitdaging en dit unieke samenwerkingsverband met beide handen wil aangrijpen? Voel jij een sterkte affiniteit en passie om aan de slag te gaan met deze nieuw samengestelde cliëntgroep en hun uitdagende zorgvragen? Ben jij een verbinder die met een frisse en optimistische blik naar problemen en uitdagingen kan kijken? Durf je zelf beslissingen te nemen en verantwoordelijkheid te dragen? Vind jij een goede samenwerking met het team, betrokken disciplines en verwanten belangrijk?

Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

Je hebt een afgeronde relevante opleiding op MBO-niveau (kwalificatieniveau 4) of Hbo-niveau (kwalificatieniveau 5), bijvoorbeeld Sociaal Pedagogisch Werk, Verpleegkunde of Sociaal Pedagogische Hulpverlening en minimaal drie jaar relevante werkervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en/of psychiatrie.

Wat staat daar tegenover?

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 45 afhankelijk van je opleiding; (min. €2.381,- max. € 3.452,- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar en 57 uren Persoonlijk Budget Levensfase (bij fulltime dienstverband).
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid.
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen Stichting Pergamijn;
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij;
  • Echt is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond en vanuit België (o.a. Maaseik en Kinrooi).
Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Carla Asselman, teamleider. Tel: 06-50694856.
Wil je de recruiter spreken, bel dan naar 0475-479 666.

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv.

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teamleider Carla Asselman