Stichting Pergamijn zoekt een

Senior Cliëntbegeleider, 29 uur, Echt (Windhoek 64 66)

Dienstverband

29 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Senior Cliëntbegeleider, 29 uur, Echt

Senior cliëntbegeleider

29 uur

Functieomschrijving

Jouw werkomgeving..
Binnen Windhoek verblijven senioren met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking die vanuit hun ouder worden meer behoefte hebben gekregen aan ondersteuning, verzorging of verpleging. Soms kan er sprake zijn van lichte gedragsproblematiek die al dan niet samen hangt met het verouderingsproces.

Ons doel is om te zorgen voor een omgeving die aan sluit bij de specifieke vragen van de ouder wordende cliënt. We streven er naar om een rustige en huiselijke sfeer te creëren waar cliënten zich thuis kunnen voelen. Begeleiding moet flexibel zijn door de vaak sterk wisselende lichamelijke en psychische toestand van onze cliënten. Deze hebben ook een belangrijke signalerende rol om tijdig de zorg te kunnen bieden die op dat moment nodig is. Hierbij wordt steeds gezocht naar een balans tussen wat de cliënt zelf nog kan en waarbij deze ondersteuning nodig heeft. Er is specifiek aandacht voor het levensverhaal van onze cliënten die al een heel leven achter de rug hebben, maar ook voor vragen rondom zingeving en eindigheid.

Functievereisten

Jij…
 • ..bent een betrokken en enthousiaste senior cliëntbegeleider. De cliënt kan rekenen op jouw oprechte aandacht. Je werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met je collega's zoals een teamleider, cliëntbegeleiders en een gedragskundige staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.
 • ..beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Met jouw positieve instelling ga je geen uitdaging uit de weg en durf je op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega's te zijn. Verder heb je een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en een positieve blik op het leven.
Op basis van je senioriteit ben je in staat de samenwerking binnen het team op een positieve wijze te beïnvloeden, tegenstellingen te overbruggen en heb je een voorbeeldrol voor andere teamleden.
 • .. hebt een coachende rol naar collega's bij het realiseren van doelen uit het ondersteuningsplan.
… bent een kartrekker én verbinder.

Jouw achtergrond
 • Je hebt een diploma in de zorg op HBO-niveau
 • Je hebt ervaring in het aansturen en coachen van medewerkers
 • Je hebt ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en/of psychiatrie
Wij…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat. Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Verder bieden wij:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 45 (min. Eur. 2.151,- max. Eur. 3.289,- o.b.v. 36 uur);
 • 144 verlofuren per jaar en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren (bij fulltime dienstverband).
 • Een eindejaars uitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid.
 • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
 • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
 • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze;
 • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer;
 • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.
 • Echt is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond.
Meer weten?

Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.pergamijn.org. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met teamleider Carlos den Heijer, tel: 0614886730

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv via de website: www.werkenbijpergamijn.nl

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Marie-Christine of Anja. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teamleider Carlos den Heijer en een collega.