Stichting Pergamijn zoekt een

Senior clientbegeleider 36 uur Guldendreef

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Herkenbosch

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Waar kom je terecht?

Guldendreef is een woning voor de doelgroep senioren en ernstig meervoudig beperkt. Er wonen 25 cliënten en 2 aanwonende cliënten logeren binnen de woning. De voorziening heeft op de begane grond twee groepswoningen Op de eerste verdieping bevinden zich een groepswoning en appartementen. Cliënten hebben een duidelijke verpleeg/verzorgingsbehoefte, ondersteuningsvraag in de communicatie en begeleiding nodig in de structurering van hun dag. We bieden zinvolle daginvulling vanuit de methodiek ‘ervaar het maar’.

De kracht van Guldendreef is de diversiteit van doelgroepen, dit maakt het werken op Guldendreef uitdagend en veelzijdig. Iedere woning heeft zijn eigen kernteam, rekening houdend met kennis, kunde en affiniteit passende bij de specifieke woning. Echter vragen we ook flexibiliteit in de samenwerking tussen de verschillende teams.

Jij.
  • .. voelt een sterke affiniteit, passie voor het werken met deze veelziijdige doelgroep. Je bent gedreven en enthousiast om deze uitdaging met beide handen aan te grijpen. Je hebt kennis en kunt handelen naar het verschil in verstandelijk en emotioneel niveau.
  • .. hecht waarde aan betrouwbaarheid: doen wat je zegt en zeg wat je doet.
  • .. Je bent een stevige persoonlijkheid, hebt een open en cliëntgerichte houding, weet balans te vinden tussen professionele betrokkenheid en afstand; je kent je eigen grenzen en weet deze ook onder druk te bewaken.
  • ...bent in staat vanuit de professionele driehoek te komen tot een professionele samenwerking waarbij de client centraal staat.
  • .. bent in staat tot kritische reflectie naar jezelf en collega’s en kijkt met een frisse en optimistische blik naar problemen en uitdagingen. Op basis van je senioriteit ben je in staat de samenwerking binnen het team op een positieve wijze te beïnvloeden, tegenstellingen te overbruggen en heb je een voorbeeldrol voor andere teamleden.

Jouw achtergrond…

Jij hebt een afgerond diploma in de zorg op MBO-niveau 4 met relevante werkervaring of HBO-niveau 5;

Jij bent in staat tot zelfreflectie en zelfmanagement en bereid jezelf steeds te ontwikkelen.

Scholing Tillift, BHV, slikprotocol en medicatie zijn een plus.

Wij…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat. Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Verder bieden wij:

Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 45 afhankelijk van je opleiding; (min. €2.605,- max. € 3.640,- o.b.v. 36 uur);

144 verlofuren per jaar (bij fulltime dienstverband) en regeling balansverlof.
  • Een eindejaars uitkering van 8.83% in 2023 en 8,33% in daaropvolgende jaren, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid;

Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen Stichting Pergamijn;

Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij;

Meer informatie?

Voor nadere informatie over de functie inhoud van senior cliëntbegeleider kun je in de periode van 31-5 t/m 16-6 contact opnemen met Ilona Wessels vervangend teammanager tel: 0642615489 en buiten deze periode met Manuela Gitmans, teammanager tel: 06-14886723.

Jij gaat ervoor!
  • Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv.
  • De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Anja of Justin. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teammanager Manuela Gitmans en een collega.