Stichting Pergamijn zoekt een

Senior begeleider gehandicaptenzorg, Echt (Windhoek 61)

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Senior begeleider gehandicapten zorg Echt (Windhoek 61)

32 uur

Waar kom je terecht?
Windhoek 61 is één van de vier woningen die Windhoek 6 heeft. We bieden je de kans om als senior cliëntbegeleider in de woning Windhoek 61 in Echt het team te komen versterken. Windhoek 61 is één van de vier woningen die Windhoek 6 heeft. Binnen Windhoek 61 bieden we een warm thuis aan 8 cliënten.. De cliënten leven in de woongroep samen, maar leven hun leven op een individuele manier. Hierbij maken zij ook gebruik van verschillende dagprogramma's.

Woning 61 is een woning waarin verzorging en nabijheid centraal staan. Binnen woning 61 werken collega's echt vanuit hun zorghart, wat betekend dat de bewoner voorop staat en dat je samen als team werkt aan de gestelde doelen die samen zijn opgezet. Het team van Windhoek 61 is een gemotiveerd team, die het belangrijk vinden om elkaar feedback te geven en elkaar aan te spreken. Het team is momenteel bezig met een teamontwikkeling proces, waarin we er aandacht is voor het werkklimaat en pedagogisch klimaat van de woongroep.

Jouw baan
Als senior begeleider gehandicaptenzorg van woning 61, heb je de verantwoordelijkheid samen met het team, voor onze bewoners.

Dagelijks ben je bezig met het welzijn van onze cliënten en zorg je ervoor dat ze een prettige woonomgeving hebben. De cliënt kan rekenen op jouw oprechte aandacht en enthousiasme. Je weet een balans te vinden tussen professionele betrokkenheid en afstand en kent je eigen grenzen goed. Je bent goed in staat om invulling te geven aan de hoge begeleidingsintensiteit waar onze bewoners om vragen waarbij een open en cliëntgerichte houding centraal staan. Als senior cliëntbegeleider werk je veel samen met je collega’s en zorg je samen voor een prettige werksfeer. Naast de cliënten ben je ook veel in gesprek met de wettelijk vertegenwoordigers en zorg je voor een ondersteuningsplan dat aansluit bij de betreffende cliënt. Je hebt tevens een coachende rol naar collega’s bij het realiseren van doelen uit het ondersteuningsplan en geeft feedback waar nodig.

Jij…
 • werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordiger en je collega’s staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.
 • kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig. Regelmatig heb je overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers en ben je in staat een goede samenwerking aan te gaan en in stand te hou· den. Je neemt deel in het multidisciplinair overleg.
 • beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Je bent een senior cliëntbegeleider met een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg, je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega’s te zijn.

Jouw achtergrond…
 • Je hebt een diploma in de zorg op MBO niveau 4 of HBO niveau;
 • Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg en wil graag ervaring op doen en/of ontdekken waar jouw talenten liggen. Die kans bieden wij je graag. Maar ook als je al ervaring hebt in de zorg en precies weet waar je kracht ligt gaan we graag het gesprek aan.

Wij…
Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 45; (min. €2.381,- max. €3.452,- o.b.v. 36 uur);
 • 144 verlofuren per jaar en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren (bij fulltime dienstverband).
 • Een eindejaars uitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
 • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) aan. De kosten van de VOG vergoeden wij;
 • Herstal 31-33 in Echt is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond, Maasmechelen, Maaseik en Kinrooi.

Meer weten?
Voor nadere informatie over de functie-inhoud senior cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Natascha Simons, teamleider 06 43615635. Wil je de recruiter spreken, bel dan naar 0475-479 666.

Jij gaat ervoor!
Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv.

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Anja, Justin of Marie-Christine. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teamleider Natascha Simons en een collega.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.