Stichting Pergamijn zoekt een

Senior cliëntbegeleider nachtzorg, 32 uur, Echt

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Senior cliëntbegeleider nachtzorg, 32 uur, Echt

Jouw werkomgeving…

's Nachts slaapt iedereen toch….of toch niet?

Als onze cliënten wakker worden of een zorgvraag hebben, kunnen ze rekenen op ondersteuning van het nachtzorgteam. Het nachtzorgteam bestaat uit een 40-tal collega's. 40 Collega's betekent ook 40 verschillende karakters met allemaal hun eigen kwaliteiten, maar met hetzelfde doel: de beste nachtzorg voor onze cliënten. Onze visie is dan ook "een op maat afgestemde ongestoorde nachtrust voor iedere individuele cliënt".

Jouw baan

Geen enkele nacht is hetzelfde! De ene keer voldoet een geruststellend praatje, een knuffel, een slokje drinken of even lekker onderstoppen, een andere keer kun je te maken krijgen met complexe situaties en wordt beroep gedaan op jouw de-escalerend handelen. Een aantal cliënten heeft verzorging en/of verpleging nodig waardoor zij zeer regelmatig op jouw hulp zijn aangewezen. De nachtdienst wordt gedraaid in een wisselende samenstelling van 11 collega's.

Je werkt af en toe solistisch op onze buitenlocaties en tijdens mobiele diensten en veelal samen met collega's op ons terrein in Echt. Je wisselt jouw zorg gedurende de nacht af met het als centralist bemannen van het beluister systeem. Een mooie zorgondersteuning middels domotica die door de steeds maar weer vernieuwende ontwikkelingen boeiend blijft en ons helpt de juiste zorg op het juiste tijdstip en de juiste plaats te verrichten. In het team heeft er altijd één iemand bereikbaarheidsdienst, jij dus ook! In geval van calamiteiten en overstijgende zaken zal er dan beroep op je worden gedaan.

Jij…

…bent een echte nachtuil die stevig in zijn schoenen staat en snel een plekje weet te vinden in het team?
…bent enthousiast, toont initiatief en je kunt als geen ander je eigen grenzen aangeven en bewaken. Al onze nachtdienstmedewerkers zijn breed geschoold! Ze hebben ruime kennis op het gebied van verzorging/verpleging, omgaan met gedrag en een geldig certificaat bedrijfshulpverlening.
…bent in staat tot kritische reflectie naar jezelf en collega's en kijkt met een frisse en optimistische blik naar problemen en uitdagingen. Op basis van je senioriteit ben je in staat de samenwerking binnen het team op een positieve wijze te beïnvloeden, tegenstellingen te overbruggen en heb je een voorbeeldrol voor andere teamleden. Tevens vragen wij:

Jouw achtergrond…
  • Jij hebt een afgerond diploma in de zorg op MBO of HBO niveau.
  • Jij hebt ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en/of psychiatrie.
Wij…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 45 afhankelijk van je opleiding; (min. €2.381,- max. €3.452,- o.b.v. 36 uur);
  • Parttime-contract en de (grotendeels) 9-uurs-diensten die je aaneengesloten werkt waardoor je gemiddeld 12 diensten per maand draait.
  • Contract van max 85% met nacht ORT-toeslag!
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) aan. De kosten van de VOG vergoeden wij;
  • De nachtzorg in Echt is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond, Maasmechelen, Maaseik en Kinrooi.
Meer weten?
Voor nadere informatie over de functie-inhoud cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Lotte Dobbelstein, teamleider. Tel: 06-40172541

Jij gaat ervoor!
Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv.

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Justin of Anja. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teamleider Lotte en een collega.