Stichting Pergamijn zoekt een

Senior cliëntbegeleider, Hoensbroek (Akkerweide)

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Hoensbroek

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Senior Cliëntbegeleider, Akkerweide
Uren voor deze vacature zijn in overleg bespreekbaar!
Waar kom je terecht?
We bieden je de kans om als senior cliëntbegeleider in de woning Akkerweide in Hoensbroek het team te komen versterken. In Akkerweide bieden we een warm thuis aan 24 cliënten. Het is een diverse groep cliënten waarbij jij je kan ontplooien in zowel begeleiding "met de handen op de rug" als de verzorgende aspecten.
De cliënten van de Akkerweide hebben de beschikking over een ruime woon-/slaapkamer met een eigen keuken en badkamer. Ze hebben een matige tot lichte verstandelijke beperking en verschillen van leeftijd, niveau en problematiek. Binnen de Akkerweide is het gemeenschapsgevoel van belang, vandaar dat het team de visie "Een cliënt voelt zich thuis binnen Akkerweide" nastreeft. Er wordt naar elkaar geluisterd en gekeken naar mogelijkheden.
Jouw baan
De Akkerweide is een woning waarin we onze cliënten begeleiden met de handen op de rug. De cliënten hebben zelf een woon-slaapkamer, waardoor ze een bepaalde mate van zelfstandigheid hebben. Als team zorg je voor een prettig woonklimaat waarin iedereen respectvol met elkaar omgaat. Per cliënt wordt er gekeken naar de behoefte en hoe hiermee omgegaan kan worden. Naast de woonvorm wordt er bij de Akkerweide ook tijd en aandacht besteed aan de zinvolle daginvulling. Bij activiteiten buitenshuis en in de omgang met anderen hebben de cliënten toezicht en ondersteuning nodig, waarvan sommigen individueel.
Jij…
….bent een betrokken en enthousiaste senior cliëntbegeleider. De cliënt kan rekenen op jouw oprechte aandacht. De ontwikkeling, plezier en het welzijn van de cliënt staan voorop met het ondersteuningsplan als leidraad. De cliënt bij Pergamijn staat centraal en heeft zoveel als mogelijk de regie over zijn eigen ondersteuningsplan. Jij als professional gaat samen met de cliënt deze ondersteuningsvragen vorm geven. Je werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met je collega's zoals een teamleider, cliëntbegeleiders en een gedragskundige staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.
….kunt prioriteiten stellen als geen ander en je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden. Regelmatig heb je overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers en neem je deel in het multidisciplinair overleg.
….beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Met jouw positieve instelling ga je geen uitdaging uit de weg en durf je op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega's te zijn.
…. Hebt een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en een positieve blik op het leven. Op basis van je senioriteit ben je in staat de samenwerking binnen het team op een positieve wijze te beïnvloeden, tegenstellingen te overbruggen en heb je een voorbeeldrol voor andere teamleden.
Jouw achtergrond…
  • Je hebt een diploma in de zorg op MBO niveau 4 of HBO niveau;
  • Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg en wil graag ervaring op doen en/of ontdekken waar jouw talenten liggen. Die kans bieden wij je graag. Maar ook als je al ervaring hebt in de zorg en precies weet waar je kracht ligt gaan we graag het gesprek aan.
Wij…
Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.
Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.
Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 45; (min. €2.381,- max. €3.452,- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren (bij fulltime dienstverband).
  • Een eindejaars uitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) aan. De kosten van de VOG vergoeden wij;
  • De Akkerweide in Hoensbroek is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond, Maasmechelen, Maaseik en Kinrooi.
Meer weten?
Voor nadere informatie over de functie-inhoud cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Lenneke Corbeij, teamleider. Tel: 06-48520531
Wil je de recruiter spreken, bel dan naar 0475-479 666.
Jij gaat ervoor!
Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv.
De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Anja, Justin of Marie-Christine. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teamleider Lenneke en een collega.
Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.