Stichting Pergamijn zoekt een

Senior clientbegeleider voor OE 2

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Valkenburg

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Senior begeleider gehandicaptenzorg, Valkenburg

Jouw werkomgeving

Vroenhof is een woonvoorziening waar 24 cliënten wonen, oa. behorend tot de EMB doelgroep, structuur groepen, senioren en autisme. Bijkomende handicaps zijn o.a. epilepsie, Rett en dementie. De voorziening is gelegen in Houthem. Binnen de voorziening zijn er 5 woningen die elk plaats bieden aan 4 of 5 cliënten. Vroenhof biedt begeleiding, ondersteuning, een stimulerende dagbesteding en verpleging. De begeleiding is o.a. gericht op het bewerkstelligen van basale emotionele veiligheid die gebaseerd is op vertrouwen in de voorspelbare begeleider, een individuele benadering met nabijheid. Vanuit een fenomenologische benadering worden de cliënten o.a. ondersteund met behulp van de verschillende elementen uit validation (methode Urlings), warme zorg en “ervaar het maar”. De locatie heeft interne dagbesteding in een apart gebouw. Alle cliënten zijn in meer of mindere mate afhankelijk van hulpmiddelen als tilliften, rolstoelen etc. Tevens zijn vrijwel alle cliënten binnen de woonvoorziening geheel afhankelijk van begeleiders als het gaat om medische zorg, ADL, dag invulling en waarborgen van hygiëne.

Jij…
  • .. werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordiger en je collega’s staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.
  • .. kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig. Regelmatig heb je overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers en ben je in staat een goede samenwerking aan te gaan en in stand te houden. Je neemt deel in het multidisciplinair overleg.
  • .. beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Je bent een senior cliëntbegeleider met een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg, je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega’s te zijn.

Jouw achtergrond…
  • Je hebt een diploma in de zorg op MBO niveau 4 of HBO niveau;
  • Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg en wil graag ervaring op doen en/of ontdekken waar jouw talenten liggen. Die kans bieden wij je graag. Maar ook als je al ervaring hebt in de zorg en precies weet waar je kracht ligt gaan we graag het gesprek aan.

Wij…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat. Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Verder bieden wij:

Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35 of 40, inschaling is afhankelijk van je opleiding; (min. €2.178,- max. €3.332,- o.b.v. 36 uur);

144 verlofuren per jaar en regeling balansverlof (bij fulltime dienstverband);

Een eindejaars uitkering van 8.83% in 2023 en 8,33% in volgende jaren, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid;

Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;

Echt is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond en vanuit België (o.a. Maaseik en Kinrooi).

Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud senior cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Jessie Vroom, teammanager. Tel: 06-43616408.
Wil je de recruiter spreken, bel dan naar 0475-479 666.

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv.
De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Anja of Justin. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teammanager en een collega.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.