Mondriaan zoekt een

Senior Contractmanager Zorgverkoop ZVW en WLZ

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Een professional met lef en overtuigingskracht die in het complexe speelveld
van GGZ met financiers resultaten behaalt.

Dienstverband: 36 uur per week
Soort dienstverband: Onbepaalde tijd
Kernfunctie: Adviseur 1
Standplaats: Heerlen/Maastricht
Opleiding: Academisch werk- en denkniveau
Salaris: FWG 65 - CAO GGZ (min. €3.465,-- en max. €5.439,--)
Reageren voor: 03-11-2020
Werving: In- en externe werving

Werken bij Mondriaan is nooit saai. Je vindt bij ons een uitdagende baan waar je je kunt ontwikkelen op professioneel én persoonlijk vlak. Als je stevig in je schoenen staat, initiatiefrijk bent graag verantwoordelijkheid neemt en je schouders onder de zorgverkoop wilt zetten, dan heten wij je graag welkom. Voel jij iets voor deze maatschappelijk relevante baan? Lees dan verder en we zien je reactie graag tegemoet!

Past deze functie bij jou?
Het team Zorgverkoop maakt onderdeel uit van de afdeling Business Control en Zorgverkoop. Het team bestaat uit twee contractmanagers en een junior adviseur. Het team is verantwoordelijk voor de zorgverkoop met alle financiers (ZVW, WLZ, Forensische zorg, Jeugd en WMO). In je werkzaamheden wordt je ondersteund door de backoffice van business control en vele contactpersonen in de organisatie. Daarnaast stem je frequent af met de directeuren en zorgprofessionals.

Als contractmanager ZVW/WLZ onderhandel je namens Mondriaan met zorgverzekeraars en zorgkantoor over alle lopende contracten. Dit doe je samen en in goede afstemming met alle betrokkenen bij deze contracten. De contractmanagers zijn samen, als zelf organiserend team, verantwoordelijk voor het acquisitie- en verkoopproces. Je vormt samen met de directeuren zorg en de stafmanager Business Control het verkoopteam. Je vertegenwoordigt Mondriaan bij de verkoop -gesprekken met zorgverzekeraars, je zet het unieke en onderscheidende verhaal van Mondriaan overtuigend en concreet bij zorgverzekeraars neer en komt tot realistische contractafspraken. Je geeft invulling aan duurzaam relatiebeheer. Hiervoor werk je intensief samen met verschillende sleutelfiguren, zowel binnen Mondriaan als daarbuiten. Samen ben je in staat om de organisatie-doelstellingen en marktontwikkelingen te vertalen naar effectieve verkoopstrategieën en concrete afspraken. Gedurende het gehele proces zoek je actief de afstemming met de organisatie. Je vertaalt de contractafspraken in implementatieacties en je stuurt op de voortgang van deze afspraken.

Jouw kwaliteiten


Je beschikt over academisch werk- en denkniveau, je bent bij voorkeur initieel opgeleid op het vakgebied gezondheidswetenschappen, bedrijfskunde of bedrijfseconomie. Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving in de gezondheidszorg en van het landelijk GGZ beleid. Je beschikt over minimaal 5 tot 7 jaar werkervaring in de zorgsector, ofwel relevante werkervaring bij een zorgverzekeraar of in de consultancy. Kennis van het landelijk GGZ beleid en de beschikking over een relevant netwerk is een pré.

Verder beschik je over een goed ontwikkeld analytisch vermogen en ben je in staat om complexe vraagstukken helder in beeld te brengen bij stakeholders en binnen de eigen organisatie. Je bent een betrouwbare en communicatief sterke onderhandelaar die als Account Manager Zorg op natuurlijke wijze de regie voert over het verkoopproces. Je hebt affiniteit met vraagstukken zowel in de bedrijfsvoering als in de zorginhoud en je bent in staat deze met elkaar te verbinden in een effectieve verkoopstrategie. Je bent scherp op het proces, zowel tijdens het maken van de contractafspraken als daarna, bij de naleving daarvan.

Wat wij jou bieden
Wij bieden medewerkers een stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving. Bij ons is er volop ruimte voor professionele ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. Wij bieden een salaris en rechtspositie conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg en opname in het pensioenfonds
Zorg en Welzijn. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden en een ruime verlofregeling. Wij bieden een jaarcontract aan met uitzicht op een vast dienstverband.

Mondriaan
Wij zijn een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Limburg met ca. 37 locaties. Jaarlijks bieden wij zorg aan meer dan 10.000 mensen (kinderen, jeugdigen, volwassen en ouderen) met psychische of psychiatrische klachten en verslavingsproblematiek. Wij bieden ook forensische psychiatrie.
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Mw. Leonne van Santbrink, senior contractmanager, bereikbaar op tel: 088-5068441.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen en worden referenties opgevraagd.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.