SJG Weert zoekt een

(senior) HR-adviseur / 6-8 maanden

Dienstverband

24 - 36

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

SJG Weert HR

Over SJG Weert

SJG Weert staat voor verbondenheid. Als streekziekenhuis hebben we een netwerk als geen ander: in huis kennen we elkaar door en door en werken we boven de muren van de poliklinieken en afdelingen uit. Dat maakt het mogelijk om patiënten samen te behandelen vanuit hun persoonlijke situatie en een integrale aanpak, in plaats van vanuit één aandoening of behandeling. We leveren zorg in de volle breedte, met bijzondere aandacht voor kwetsbare ouderen en oncologie. En is er gespecialiseerde zorg nodig die wij niet in huis hebben? Dan maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van zorgpartners. Voor elke expertise weten we zo de beste specialisten te vinden. Simpelweg omdat we elkaar kennen en aandacht voor onze patiënt hebben. 

24 - 36 uur

(senior) HR-adviseur / 6-8 maanden

 

 

Gaat jouw hart sneller kloppen van de unieke werkomgeving van een ziekenhuis? Zorg jij er mede voor dat de juiste medewerkers op hun beste plek in het ziekenhuis worden ingezet? Zoek jij elke keer naar mogelijkheden om medewerkers en leidinggevenden zo goed mogelijk te adviseren en te ondersteunen bij hun werkzaamheden? Lees dan snel verder!

 

Onze HR-afdeling staat aan de vooravond van een belangrijk verandertraject om duurzamer HR-beleid te verankeren in de organisatie. Als afdeling vinden we het belangrijk om de rode loper voor onze collega's uit te rollen. We rollen hem graag voor jou uit!

Wat ga je doen?

Jij bent een van de drie HR-adviseurs die de managers Zorg adviseert en klaarstaat met raad en daad voor leidinggevenden op het gebied van in- door- en uitstroom. Je hebt daarbij een adviserende, coachende en begeleidende rol naar leidinggevenden op het gebied van ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, verzuim, leiderschap, werving en selectie. Je neemt deel aan het zorgoverleg en werkt intensief samen met de zorgmanagers.

Vanuit jouw expertise vervul je een rol in de verdere professionalisering en ontwikkeling van de HR-dienstverlening, HR-services en toepassing van arbeidsvoorwaarden. Je bent proactief, weet van aanpakken en schrikt niet van een HR-afdeling die nog in ontwikkeling is.

Het team bestaat uit HR-adviseurs, medewerkers HR-services, adviseur duurzame inzetbaarheid en een procesmanager. Onze afdeling werkt nauw samen met de afdelingen Opleidingen en de Salarisadministratie.

Wie ben je?

Natuurlijk zoeken we een goede HR-adviseur! Voor ons is dat iemand die hard wil werken en nauwkeurig, betrouwbaar en behulpzaam is en goede adviezen kan geven. Je onderhoudt daarvoor contacten met de teams en hun managers binnen het ziekenhuis en weet jouw communicatiestijl hierop aan te passen. Je biedt meerwaarde door flexibel te zijn waar dat kan, maar de kaders van ons HR-beleid te bewaken waar dat moet.

We zoeken vooral ook iemand die mee wil helpen bouwen aan een betere HR-dienstverlening binnen SJG. Iemand die vakkennis heeft en ideeën heeft over hoe we waarde kunnen toevoegen aan de vragen uit de organisatie. Je bent scherp op zaken die beter kunnen, zowel procesmatig als inhoudelijk. Jouw initiatieven kunnen het verschil maken.

Als laatste zoeken we iemand die het leuk vindt om samen te werken met de andere collega's op de afdeling. Een teamspeler die in staat is om in soms hectische tijden het hoofd koel te houden, onze afdeling is immers volop in ontwikkeling!

Daarnaast brengt onze ideale kandidaat het volgende met zich mee:

  • Je beschikt over een relevante opleiding op het gebied van HR.
  • Je hebt relevante ervaring als HR-adviseur in een (veranderende) zorgorganisatie of overtuigt ons dat je die op korte termijn kunt opdoen.
  • Je kunt op alle niveaus in ons ziekenhuis aan de slag.
  • Je werkt accuraat, beschikt over doorzettingsvermogen en kunt goed werken onder druk. Je durft vernieuwend te denken en stelt de wens van onze medewerker centraal in elk voorstel dat je doet.
  • Ervaring met HR-analytisch is een pre.

Wat bieden we?

Wij zorgen voor een goede start en introductie door je in te werken door een ervaren collega en een warm welkom binnen onze HR-afdeling te geven. Je krijgt de mogelijkheid om een veranderende afdeling mee op te zetten en zo bij te dragen aan uitstekende zorg voor onze patiënten. Dit binnen een unieke werkomgeving van een klein dynamisch ziekenhuis in het hart van de stad Weert met betrokken medewerkers.

bieden een persoonlijk contact, korte lijnen en een informele sfeer in een ambitieuze HR-afdeling. Wij werken samen met elkaar elke dag hard om de beste dienstverlening voor onze medewerkers te leveren.

Je krijgt een contract voor de duur van 6 tot 8 maanden voor 24-36 uren per week. De cao ziekenhuizen is van toepassing, de functie is ingedeeld in FWG 55. Je hebt recht op een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%. Verder bieden we je een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en kijken we graag met je mee hoe je je verder kunt ontwikkelen.

We werken allemaal op kantoor en een dagje vanuit thuis.

Tot slot

Denk jij dat deze rol een 'Fit' is met jouw ervaring en ambitie? Dan zien we je motivatiebrief en cv graag tegemoet.

Wil jij eerst meer informatie over de vacature dan kun je contact opnemen met collega Ireen Korten, HR-adviseur, tel. 06-34475131 of met Ellen Meulenberg, manager Mens, Organisatie & Ontwikkeling, tel. 06–34324111.

  • Gesprekken zullen plaatsvinden op een nader te bepalen datum.
  • Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen. 

Sluitingsdatum:
31-03-2023

Contactpersonen:
Ireen Korten, HR-Business Partner
tel.: +31 495-572351