Sevagram zoekt een

Senior Inkoper

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Organisatie
Sevagram is een maatschappelijk betrokken ouderenzorgorganisatie met 22 locaties in de regio's Parkstad, Heuvelland en Maastricht. De organisatie onderscheidt zich van andere zorgorganisaties door haar zichtbaar én merkbaar betere mensgerichte zorg. Sevagram werkt met het Planetree Label. Een wereldwijde visie op zorg waarbij de liefde voor de mens centraal staat. In die visie gaat het om excellente zorg; Zorg met Bezieling. Binnen het Facilitair Bedrijf zijn we op zoek naar een Senior Inkoper voor 32 - 36 uur per week. De Senior Inkoper maakt deel uit van de afdeling Inkoop- en Contractmanagement, deze afdeling valt onder het Facilitair Bedrijf. Binnen dit team werk je nauw samen met je collega Inkopers, Contractmanagers, Projectleiders en Formule Begeleiders.

Wat ga je doen?
Als Senior Inkoper ben je verantwoordelijk voor het mee vorm geven en het begeleiden van het inkoopproces binnen de gehele organisatie. Daarnaast stel je samen met je teammanager het inkoopbeleid op. Je stelt ook de inkoopkalender mee op en voert deze uit. Je begeleidt complexe aanbestedingstrajecten, zowel binnen projecten als binnen de dagelijkse gang van zaken. Je adviseert de managers, op met name strategisch en tactisch niveau, bij de uitvoering van het inkoopbeleid om goederen en diensten binnen zo optimaal mogelijke condities en gestelde doelstellingen te verkrijgen.

Zo ga je dit doen:
  • Je levert een actieve bijdrage aan betaalbare zorg van Sevagram en vergroot de "inkoop grip" in samenwerking met de contractmanagers.
  • Je analyseert proactief de inkoopscan en inkoopprocessen en doet verbetervoorstellen. Verder stel je een eisenpakket op, begeleidt aanbestedingen, onderhandelt, stelt gunningsadviezen op en implementeert (nieuwe) contracten. Je werkt hierbij nauw en actief samen met de contractmanagers.
  • Je denkt op strategisch niveau mee, zodat de contracten zo optimaal mogelijk worden benut met als doel alle medewerkers ontzorgen binnen het primaire proces.
  • Daarnaast zoek je actief de verbinding en afstemming met alle interne belanghebbenden en neem je deel aan project-werkgroepen.
Wat maakt jou de juiste Senior Inkoper?
Je bent zelfstandig, vindingrijk en neemt initiatief! Daarnaast ben je als Senior Inkoper sociaal vaardig. Je hebt gevoel voor verhoudingen en inlevingsvermogen, kan mensen motiveren en kan stevig onderhandelen. Het kunnen overbruggen van tegenstellingen, overtuigingskracht, conflicthanteringen en creëren van draagvlak op tactisch niveau, zijn van belang bij de adviserende en ondersteunende taken.

Je beschikt over een opleiding op Hbo-niveau (NEVI 1 en 2) aangevuld met minimaal 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbaar vakgebied. Daarnaast is kennis van inkoopprocessen en leveranciersmanagement een vereiste.
Komt jouw profiel niet helemaal overeen met het door ons gevraagde profiel, maar ben je er zelf toch van overtuigd dat jij de meest geschikte kandidaat voor de functie bent, dan laten wij ons graag overtuigen!

Wat heeft Sevagram jou te bieden?
Plezier, afwisseling en uitdaging binnen een dynamisch organisatie. Maar waarin onderscheiden we ons nu echt? Binnen Sevagram werken we met een Planetree visie. Een visie waarbij de medewerker centraal staat. Waar wij groeien, willen we dat onze medewerkers de kans krijgen om mee te groeien en ontwikkelen. Binnen onze organisatie doe jij er écht toe!
Daarnaast is deze functie ingeschaald conform onze cao VVT, FWG 55 (Vanaf €3.176,71 tot max €4.558,88 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband). We starten met een jaar contract voor 32 - 36 uur. Uiteraard hebben we de intentie deze te verlengen met een vast dienstverband.

Is dit jouw nieuwe uitdaging?
Solliciteer dan voor 20-3-2023 met jouw CV samen met een motivatiebrief via de SOLLICITEER knop. Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact op met Sjors Wijsen - Teammanager Inkoop en Contractmanagement, 06 28 22 94 98 Sjors.Wijsen@sevagram.nl.

Let op: een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!