Cicero Zorggroep zoekt een

senior medewerker catering Cicero Zorggroep (Amstenrade, 16 uur per week)

Dienstverband

16 uur

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Amstenrade

Werkvelden

Ouderenzorg

Heb jij een passie voor eten & drinken en zit gastvrijheid in je bloed? Én heb je ook nog affiniteit met ouderen? Lees snel verder en solliciteer vandaag nog! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een enthousiaste senior medewerker catering voor 16 uur per week bij zorgcentrum Elvira Leontine in Amstenrade.

Wat ga je doen?

Als senior medewerker catering ontvang je alle bezoekers (cliënten en gasten) van het restaurant met een warme glimlach. Je hebt een heel belangrijke taak want je faciliteert onze cliënten bij de meest basale zaken in het leven: eten en drinken! Samen met je collega’s doe je dit op een dusdanige manier dat er een aangename, gastvrije en huiselijke sfeer heerst zodat elke maaltijd een aangename beleving is. Je inlevingsvermogen en een respectvolle omgang met elkaar is hierbij van groot belang. Als senior medewerker coach en motiveer je jouw teamgenoten en zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt!

Daarnaast ondersteun je de kok met diverse keukenwerkzaamheden, bied je de afwasdienst een helpende hand en kun je, indien nodig, zelfstandig maaltijden bereiden en serveren. Bij afwezigheid van de kok ben jij degene die het team instructies geeft over de taken die ze moeten uitvoeren ter ondersteuning van het kookproces.

Ten slotte verzorg je ook de catering bij vergaderingen, recepties, verjaardagen en andere aangelegenheden en ben je verantwoordelijk voor het opruimen en schoonmaken van zowel het restaurant als de keuken.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

●         Je beschikt over een afgeronde vmbo-opleiding richting horeca of catering.

●        Je hebt aantoonbare ervaring opgedaan met koken voor grotere groepen.

●        Je beschikt over relevante kennis van sociale hygiëne en HACCP-richtlijnen.

●        Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen functioneren.

●        Je gaat op een respectvolle manier om met cliënten, bezoekers en collega’s.  

          Daarnaast ben je stressbestendig, klantvriendelijk en heb je oog voor detail.

●        Je hebt goede kennis van het Officepakket (Outlook, Word en Excel).

●        Je bent bereid tot het volgen van (relevante) bijscholing.

Wat bieden wij jou?
Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd. De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg,- Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 25 (minimaal €2.025,02 bruto per maand en maximaal €2.638,80 bruto per maand). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt er een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht (na aanname) en worden originele relevante diploma’s gecontroleerd.

Direct solliciteren?
Klik op de button ’solliciteer direct’ en vul het sollicitatieformulier vóór maandag 23 mei 2022 in!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.