Cicero Zorggroep zoekt een

Senior Medewerker Catering - t Brook (24 uur per week)

Dienstverband

24 uur per wek

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Voerendaal

Werkvelden

Ouderenzorg

Senior Medewerker Catering (24 uur per week) 

Heb jij een passie voor eten & drinken en zit gastvrijheid in je bloed? En heb je ook nog affiniteit met koken en ouderen? Lees dan snel verder want wij zijn met spoed op zoek naar een senior medewerker catering voor 24 uur per week bij zorgcentrum t Brook in Voerendaal!

Wat ga je doen?
Je hebt als senior medewerker catering een heel belangrijke taak bij ons levendig zorgcentrum t Brook in Voerendaal. Je faciliteert namelijk onze cliënten bij de meest basale zaken in het leven: eten en drinken! Samen met je collega’s doe je dit op een dusdanige manier dat er een aangename, gastvrije en huiselijke sfeer heerst zodat elke maaltijd een aangename beleving is. Je inlevingsvermogen en een respectvolle omgang met elkaar is hierbij van groot belang. Als senior medewerker coach en motiveer je jouw teamgenoten en zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt!

Jij bent degene die alle bezoekers (cliënten en gasten) van het restaurant met een warme glimlach ontvangt. Als senior medewerker catering ondersteun je de kok met diverse keukenwerkzaamheden, bied je de afwasdienst een helpende hand en kun je, indien nodig, zelfstandig maaltijden bereiden en serveren. Bij afwezigheid van de kok, ben jij degene die het team instructies geeft over de taken die ze moeten uitvoeren ter ondersteuning van het kookproces.

Ten slotte verzorg je ook de catering bij vergaderingen, recepties, verjaardagen en andere aangelegenheden en ben je verantwoordelijk voor het opruimen en schoonmaken van zowel het restaurant als de keuken.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

●          Je beschikt over een afgeronde vmbo-opleiding richting horeca of catering.

●        Je hebt aantoonbare ervaring opgedaan met koken voor grotere groepen.

●        Je beschikt over relevante kennis van sociale hygiëne en HACCP-richtlijnen.

●        Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen functioneren.

●        Je gaat op een respectvolle manier om met cliënten, bezoekers en collega’s.  

          Daarnaast ben je stressbestendig, klantvriendelijk en heb je oog voor detail.

●        Je hebt goede kennis van het Officepakket (Outlook, Word en Excel).

●        Je bent bereid tot het volgen van (relevante) bijscholing.

Wat bieden wij jou?
De functie wordt in eerste instantie aangeboden voor één jaar met de intentie, bij gebleken geschiktheid en bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, het dienstverband te verlengen. De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg,- Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 25 (minimaal €11,56 bruto per uur en maximaal €15,85 bruto per uur). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over deze functie dan kun je hiervoor terecht bij de afdeling recruitment, T 045 563 7420.

Of gewoon meteen solliciteren?
Klik op de button ’solliciteer’ en vul het sollicitatieformulier vóór maandag 18 januari a.s. in!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.