Cicero Zorggroep zoekt een

senior medewerker eten & drinken Cicero Zorggroep (Brunssum)

Dienstverband

32 tot 36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Waardevol werk doen binnen een plezierige werkomgeving, dat is wat jij zoekt! Als senior medewerker eten & drinken bij onze zorglocatie Schuttershof in Brunssum (32-36 uur per week) zorg jij ervoor dat onze cliënten heerlijke en gevarieerde maaltijden en dranken krijgen. Gastvrijheid en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij je! Je voelt je daarom extra gewaardeerd als je een glimlach terugkrijgt van onze cliënten. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?
Als senior medewerker eten & drinken stuur je op drie kernelementen: smaak, beleving/aankleding en bejegening. Je zorgt ervoor dat op jouw zorglocatie op het gebied van eten en drinken alles tiptop geregeld is !

Je ontvangt de gasten, je zorgt voor een optimale productie en planning en je ziet toe op de bereiding en het uitserveren van maaltijden. Je bent de verbindende schakel tussen zorg, welzijn, voedingsassistenten, vrijwilligers, keuken, restaurant, logopedie en diëtetiek.

Je bent het aanspreekpunt voor onze cliënten en hun netwerk wat betreft eten en drinken. Onze cliënten ervaren eten en drinken als belangrijke bestanddelen van de zorgverlening. Jij ziet toe op de kwaliteit en kwantiteit van de binnenkomende goederen en zorgt ervoor dat deze op een juiste manier worden gebruikt. Waar nodig doe je verbetervoorstellen en neem je deel aan relevante projecten. In deze rol rapporteer je aan de servicemanager.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een diploma mbo 4 niveau (bijvoorbeeld middelbare horecaschool) aangevuld met ruime ervaring en aanvullende scholing, bijvoorbeeld als instellings-/dieetkok of restaurantmanagement.
  • Je hebt ervaring met werken binnen een zorginstelling.
  • Je bent uitstekend op de hoogte van relevante regelgeving, zoals HACCP en Arbo en kan medewerkers instrueren om volgens deze regels te werken.
  • Je gaat systematisch en hygiënisch te werk.
  • Je kan medewerkers goed motiveren en stimuleren.
  • Je bent klantgericht, representatief en hebt gevoel voor gastvrijheid!

Wat bieden wij jou?
De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 45 (minimaal € 2573,52 bruto per maand en maximaal € 3471,49 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Je dient bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Direct solliciteren?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier vóór woensdag 25 mei 2022 het sollicitatieformulier in!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.