Mutsaersstichting zoekt een

Financieel Administratief Medewerker

Dienstverband

24-40 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Jeugdzorg

 

De Mutsaersstichting is een vooruitstrevende organisatie die de beste zorg wil bieden aan haar cliënten. De Mutsaersstichting biedt, in diverse vormen en op diverse wijzen, diensten aan op het gebied van zorg en onderwijs. Het serviceplatform is onderdeel van de Mutsaersstichting en verzorgt onder meer de financiële administratie voor het gehele concern. (Meer info: www.mutsaersstichting.nl).  

Voor het team Financiële Administratie zoeken wij een: 

Financieel Administratief Medewerker 
24 - 36 uur per week 

Ben jij de financieel administratieve medewerker die het leuk vindt om zich vast te bijten in de financiële administratie, graag meehelpt aan het verbeteren van processen en indirect een bijdrage wil leveren aan de beste zorg voor onze cliënten? Dan is dit de functie voor jou! Je komt te werken in een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring in te zetten.  We stimuleren echtheid, openheid, een kritische blik en hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling.  

 Wat ga je doen? 

  • Je bent binnen het serviceplatform van de Mutsaersstichting werkzaam in het team Financiële Administratie en je bent inzetbaar voor het gehele concern met diverse vestigingen in Brabant en Limburg (o.a. Mutsaersstichting, Buro Maks, Hoeve de Kaolder, Oog Psychologenpraktijk, Zorgokee, Hai-5, Grijp het Leven).  De focus ligt met name op werkzaamheden in Brabant (omgeving Tilburg-Eindhoven). 

  • Je verzorgt de financiële administratie van één of meerdere concernonderdelen. 

  • Je levert een belangrijke bijdrage aan de maand- en jaarafsluiting en bijhorende rapportages. 

Wie zoeken wij?  

Een enthousiaste, proactieve en bevlogen collega met een hands-on mentaliteit, die bij voorkeur ervaring heeft met AFAS en zich graag wil inzetten voor de jeugdzorg/GGZ. Bij voorkeur in het bezit van een relevant MBO-/HBO-diploma en werkervaring binnen de financiële administratie. Naast een enthousiaste persoonlijkheid ben je nauwkeurig, flexibel en in staat om verbanden te leggen binnen de administratie. Je hebt een klantgerichte instelling en een positief kritische houding. Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). 

Wat kan je van ons verwachten? 

Een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën & initiatief en waarbij we verbinding met collega’s belangrijk vinden. Daarnaast is het mogelijk om hybride te werken. Je werkt als financieel medewerker samen met de afdelingen Business Control, HR & Salarisadministratie, Contractbeheer en Inkoop.  De arbeidsvoorwaarden van de functie van Financieel Administratief Medewerker zijn conform CAO GGZ met een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden, eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg & Welzijn.  

Wil je meer weten? 
Voor nadere informatie over deze functie én onze organisatie kun je contact opnemen met Rik Smeets (06-11247657) Coördinator Financiële Administratie. Heb je nadere informatie nodig over de arbeidsvoorwaarden dan kun je contact opnemen met Marjan Engels, HR adviseur (06-82845932). 

Meteen solliciteren? 
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan jouw motivatie (met het beschikbaarheid aantal uren per week) en Curriculum Vitae, onder vermelding van vacaturenummer 23-02 naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl