Adelante zoekt een

Senior medewerker HR servicebureau met coördinerende taken

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Hoensbroek

Werkvelden

Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

 

Wij zijn per direct op zoek naar een

 

Senior medewerker HR servicebureau met coördinerende taken

36 uur per week
 

 

 

Wat ga je doen?
Je werkt op onze locatie in Hoensbroek. Je bent aanspreekpunt voor het HR-Servicebureau, bestaande uit 4 medewerkers inclusief jezelf. Jij als senior medewerker werkt actief mee aan het uitvoeren van alle personeelsmutaties en ondersteunt het team bij werkverdeling en kennisoverdracht. Daarnaast ben je bezig met het bewaken, onderhouden en verbeteren van administratieve HR-processen en heb je een signaalfunctie als het gaat om het toetsen van mutaties aan (gewijzigde) wet- en regelgeving. Tevens verricht je nog overige taken binnen de afdeling Administratie & Inkoop.

 

Wie zoeken wij?
Je bent in het bezit van een relevant HBO diploma en hebt werkervaring in gelijkwaardige functie(s). Bij voorkeur beschik je over kennis van de personeelsinformatiesystemen Youforce/Raet en Beaufort. Naast inhoudelijke kennis van de CAO ziekenhuizen die noodzakelijk is, is ook kennis van de CAO Primair Onderwijs gewenst.

Je hebt een pro-actieve houding, weet van aanpakken, bent een verbindende factor, positief ingesteld en een betrokken teamspeler. Je bent integer, communicatief sterk, in staat prioriteiten te stellen, verbanden te leggen, snel te schakelen en de voortgang van zaken te bewaken. Je laat je niet uit het veld slaan door tegenslagen.

               

 

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Een tijdelijk contract van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.
  • Een salaris van minimaal € 2.453, - en maximaal € 3.664, - bruto per maand (FWG 50) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.
  • Een eigen kinderdagverblijf op onze locatie in Hoensbroek
  • Veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze eigen Adelante Academie.
  • voordelig extern sporten via BenVitaal
  • gratis parkeren op onze locatie in Hoensbroek

 

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 2 oktober a.s. hebben ontvangen. Via onze website www.adelante-zorggroep.nl solliciteer je direct via de functieknop solliciteren.

 

 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op Frits Hennen, teammanager Administratie & inkoop, via 045 -528 2017 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Demi van Tussenbroek, junior HR adviseur, je graag via 045 528 22 62.

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.