Zuyderland zoekt een

Senior Projectleider PAG

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Ben jij de Senior Projectleider die wij zoeken?

Zuyderland is één van de belangrijkste zorgaanbieders op de Zuid-Nederlandse zorgmarkt. Professionals werken bij Zuyderland in een aantrekkelijke werk- en leeromgeving. Iedere dag opnieuw wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Heerlen en Sittard-Geleen), op hoog niveau innovatieve patiëntenzorg geleverd. In de gastvrije omgeving is voortdurend oog voor verbetering van de kwaliteit. Daar zijn flexibele collega’s bij nodig die naar nieuwe uitdagingen en kansen zoeken.

De zorg staat aan de vooravond van een grote transitie van meer zorg thuis en minder vanuit ziekenhuis en zorgcentra. Dit wordt mogelijk gemaakt door ontwikkelingen zoals eHealth, Artificial Intelligence, (predictive) data analytics en Internet of Things, zoals wearables, omdat die monitoring op afstand en zelf-management op grotere schaal mogelijk maken. Zo bieden wij “De beste zorg zo thuis mogelijk!”

Daarnaast bieden deze ontwikkelingen vele mogelijkheden, zoals snellere diagnoses, toegankelijkere zorg, beter geïnformeerde patiënten en zorg op afstand. Zuyderland wil graag in de frontlinie lopen bij deze ontwikkelingen en daar wetenschappelijk onderzoek aan koppelen. In de praktijk blijkt dat dit vaak niet bekostigd kan worden met behulp van zorggelden. Naast visievorming voor de toekomst van de zorg, is dus ook het verwerven van additionele middelen van groot belang. Daarom wordt binnen Zuyderland de koppeling gemaakt tussen wetenschap & innovatie in relatie tot additionele middelen. Dit is de primaire taak van het Projectbureau Additionele Gelden (PAG).

Wat ga je doen?

Als senior projectleider bij PAG ben je betrokken bij nationale en internationale projecten. Naast projectmanagement behoort actief onderzoek naar mogelijke additionele geldstromen tot je takenpakket. Voorbeelden hiervan zijn subsidies, vermogensfondsen, sponsoring en fiscale voordelen ten behoeve van het gehele Zuyderland Concern. De strategische agenda en de activiteiten van Zuyderland zijn leidend. Ook stel je projectvoorstellen en rapportages op ten behoeve van de geldverstrekkers en ben je in staat om een administratieve organisatie en interne controle in te richten om subsidietrajecten te managen en te borgen. Hierin word je administratief ondersteund door de medewerkers van de backoffice van PAG. PAG heeft een eigen kennissysteem en programmaplanning, waarin relatiemanagement intern en extern een belangrijke rol vervult.
 

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde WO master bij voorkeur gezondheidswetenschappen, business intelligence of vergelijkbaar. Bij voorkeur interesse in data analytics, data science, knowledge engineering en/of smart services, danwel biomedische technologie of care and technology. Je hebt kennis van de gezondheidszorg en volgt trends, ontwikkelingen, innovaties en eventueel wetenschappelijk onderzoek op dit gebied.
 • Je bent zeer geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op het gebied van "De beste zorg zo thuis  mogelijk" en wilt vanuit jouwexpertise hier graag een bijdrage aan leveren;
 • Je bent in staat om complexe projecten te overzien en aan te sturen;
 • Je bent een goede schrijver. Met je stukken spreek je de beleving van de lezer aan. Dit ten behoeve van projectvoorstellen en rapportages (financieel en inhoudelijk);
 • Je beschikt over uitgebreide ervaring met MS Office;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Kernwaarden: nieuwsgierig, resultaatgericht, initiatiefrijk, stressbestendig, gedetailleerd, analytisch, accuraat, omgevingsbewust, ondernemend en flexibel.
 • Tenslotte beschik je over een evenwichtige persoonlijkheid en wil je werken in een  dynamische werkomgeving.
 • Het is een pré als je bent gepromoveerd dan wel goed thuis bent in wetenschappelijk onderzoek;

Wat bieden wij?

 • De arbeidsduur bedraagt 36 uur per week.
 • Een dienstverband voor de duur van 1 jaar, bij gebleken geschiktheid is op termijn een vast dienstverband mogelijk.
 • De functie is ingeschaald in FWG functiegroep 60
 • De cao Ziekenhuizen is van toepassing

Interesse?
Nadere inlichtingen over de functie kun je inwinnen bij de Senior projectleiders Additionele Gelden, Tanja Schiffelers, ta.schiffelers@zuyderland.nl, 0612093249 of Noémi van Nie, no.visser@zuyderland.nl, 0613166136.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.