Care+ zoekt een

Senior Teamleider

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Roggel

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, Sociaal Werk, Overige

Ben jij onze Senior Teamleider?

36 uur per week, regio Midden-Limburg
 

Ben jij een ervaren teamleider er spreken de thema's procesoptimalisatie en medewerkers inspireren jou aan? Dan is de functie Senior Teamleider jou op het lijf geschreven!

Organisatieprofiel Care+

Niet iedereen staat even stevig in zijn schoenen. In sommige situaties is het knap lastig om problemen zelfstandig op te lossen.
Wij bieden begeleiding aan jongeren en volwassenen met psychische kwetsbaarheid, soms gecombineerd met een licht verstandelijke beperking, die er op eigen kracht niet uitkomen.

Care+ biedt aan ongeveer 100 cliënten verschillende vormen van ondersteuning aan in verschillende gemeenten in Noord- en Midden-Limburg. Naast 24-uurs zorg in Beschermd Wonen locaties bieden wij wonen met 24-uurs bereikbaarheid en begeleiding thuis. Wij hebben onze eigen dagbesteding die in ontwikkeling is en waar we graag met onze cliënten aan de slag gaan om te komen tot een zinvolle dagbesteding. De financiering verloopt zowel via de WMO als de WLZ als de jeugdwet.

We begeleiden onze bewoners en cliënten intensief en werken op alle locaties met kleine teams van professionals die dicht bij de bewoners staan. Onze begeleiding is erop gericht om mensen zoveel mogelijk in eigen regie weer te laten participeren in de samenleving.


Onze koers

Wij zijn een relatief jonge en innovatieve stichting met gedreven medewerkers. We bieden begeleiding vanuit ons DNA en daar zijn we trots op.  Door onze kleinschaligheid kennen we onze cliënten en medewerkers goed en kunnen we onze dienstverlening goed afstemmen op de behoefte.  

Met de komst van de nieuwe bestuurder in 2019 is onze visie verder verdiept. Onze aanpak is meer gericht op dienstverlening, participatie en zelfredzaamheid. Cliënten worden gestimuleerd om in eigen regie en binnen hun netwerk door te ontwikkelen naar zelfstandigheid.  Daarnaast is er een start gemaakt met werken volgens de principes van Positieve Gezondheid; gezondheid is meer dan niet ziek zijn. 

Om onze visie te realiseren zoekt Care+ samenwerking op met diverse partijen in de wijk en andere samenwerkingspartners en kijken we naar nieuwe, innovatieve mogelijkheden. We zijn transparant in wat we doen en kijken over onze eigen grenzen.  Samen staan we sterk om ook in de toekomst de zorg betaalbaar te maken.

 

Lijnen 2020

Inmiddels is onze organisatie van zodanige omvang dat het aanbrengen van structuur en heldere communicatielijnen essentieel geworden is om goede begeleiding te behouden en onze dienstverlening verder te kunnen verbeteren. Na jaren van inzet op groei is nu de tijd om in te zetten op het bouwen aan een stevige basis en kwaliteit en om te investeren in oprechte aandacht voor cliënten, medewerkers en de omgeving.

Het jaar 2020 staat dan ook in het teken van het vormgeven van onze koers en het verder professionaliseren van de organisatie. De thema’s van dit jaar zijn kwaliteit, aandacht en ontwikkeling. Daarnaast openen we op zeer korte termijn 2 vervangende woonlocaties in Midden-Limburg waar jij een bijdrage aan kan leveren.

 

Senior Teamleider

Als senior teamleider geef je leiding aan een team van circa 25 medewerkers in de regio Midden-Limburg, onderverdeeld in vier locaties en in de toekomst wellicht vijf. De medewerkers zijn voornamelijk woonbegeleiders in de functie sociaal pedagogisch medewerker 2 en ondersteunende medewerkers.

Je valt onder het team van de manager Zorg en Kwaliteit, dit team bestaat verder uit 2 collega teamleiders, 2 zorgbemiddelaars en een gedragsdeskundige. 

Jouw doel: Zorgen dat onze cliënten in jouw regio de juiste begeleiding ontvangen om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen naar zelfstandigheid in het eigen netwerk.

Jouw doel in je team: een georganiseerde en prettige werkomgeving, waarin medewerkers optimaal kunnen presteren. Dit doe je op basis van vooraf overeengekomen resultaatsafspraken over kwaliteit van zorg, personeel en bedrijfsvoering. 

Het is je opgave om met de medewerkers sterke teams te bouwen, teams die met de juiste inzet van capaciteiten en een goede samenwerking de best passende begeleiding te leveren. 

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het operationele beleid op de locatie en je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het tactische beleid van de organisatie.

Je speelt een rol in de ontwikkeling van een meer wijkgerichte aanpak, waardoor cliënten in hun eigen omgeving gerichte stappen kunnen zetten op het gebied van participatie. Het is belangrijk dat je contacten onderhoud met netwerkpartners en  Care+ vertegenwoordigt in diverse projectgroepen. 

Kortom, als Senior Teamleider vervul je een belangrijke rol binnen de organisatie.


Wat breng jij mee?

  • Natuurlijk word je enthousiast van werken met onze doelgroep.
  • Je bent een professionele en enthousiaste ambassadeur voor Care+ en haar werkwijze. Je hebt een positieve, proactieve en oplossingsgerichte houding en weet het overzicht te behouden.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende en hebt de ambitie om door te ontwikkelen;
  • Je bent flexibel en kunt snel schakelen;
  • Je kunt medewerkers motiveren, coachen en instrueren en hebt ervaring met een veranderopgave.
  • Je vindt het leuk om nieuwe locaties door te ontwikkelen, wijkgericht te gaan werken en innovatieve ideeën te vertalen naar onze organisatie;
  • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
  • Tot slot vinden wij het fijn als je affiniteit hebt met cijfers en het inrichten van processen.

 

Dit bieden wij

Een functie in een dynamische, jonge omgeving waar je het verschil kunt maken door mee te bouwen aan de ontwikkeling van onze organisatie. We zoeken een senior teamleider fulltime voor
36 uur per week. Jouw medewerkers werken onregelmatig, dus je bent bereid om je uren flexibel over de week te verdelen.   

Het salaris is conform CAO Sociaal Werk in schaal 9. Vanaf juli betekent dit een salaris tussen de €2.936 en €4.252 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van ervaring en competenties. Daarbovenop ontvang je 16,4% van je salaris als Individueel Keuzebudget. 

Er wordt een contract geboden voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Er zijn mogelijkheden om op termijn door te ontwikkelen binnen onze organisatie.

 

Procedure en reageren

Enthousiast? En denk je dat jij degene bent die waar wij ook enthousiast van worden? We ontvangen graag je motivatie en je CV uiterlijk 4 juni via sollicitatie@care-plus.nl. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op via het algemene nummer 0475-769148, dan verbinden wij je door met de persoon die je het best te woord kan staan.

Wij willen jou graag goed leren kennen, daarom organiseren we 3 sollicitatierondes. We willen de procedure voor 1 juli afronden. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.