Koraal zoekt een

Senior Teamleider Behandelteam – Maasveld Maastricht

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Koraal zoekt een senior teamleider voor het behandelteam voor onze locatie Maasveld te Maastricht. Als senior heb je het aandachtsgebied "kwaliteit en inhoud". Je bent de bewaker en aanjager op het gebied van de huidige kwaliteit en inhoud en voor de ontwikkelingen in de toekomst. Daarnaast heb je een coachende rol en geef je richting aan het managementteam. Kortom, een functie waarin je word uitgedaagd en resultaat boekt.


We zoeken een veelzijdige collega


Voor deze functie zoeken we een leidinggevende die van vele markten thuis is en graag veranderingen tot stand brengt samen met zijn of haar team. Iemand die de taal spreekt van de professionals waaruit het team bestaat: (AVG) artsen, gedragswetenschappers, fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten. Daarnaast kom je het beste tot je recht in een coachende en faciliterende rol, op basis van eigenaarschap en ondernemerschap van jouw teamleden.

Een van de opdrachten die je meekrijgt, is het door ontwikkelen van het regiebehandelaarschap. Dat vraagt om creativiteit en daadkracht. Je bent als senior teamleider de bewaker en aanjager op het gebied van de huidige kwaliteit en inhoud en voor de ontwikkelingen in de toekomst. Samen met je collega senior teamleider en regiodirecteur ben je coachend naar, en geef je richting aan het managementteam. Kortom: een functie voor iemand die graag wordt uitgedaagd en resultaat boekt.


Wat betekent veelzijdig?


  • Je hebt leidinggevende ervaring binnen een team van professionals.
  • Je bent bekend met het regiebehandelaarschap en hebt ervaring met veranderprocessen binnen de zorg.
  • Je bent creatief, strategisch, daadkrachtig en beschikt over inlevingsvermogen.
  • Je bent resultaatgericht.
Wat bieden wij jou?

De kans om te werken in een kennisorganisatie met uitstekende ontwikkelmogelijkheden en een fijne werksfeer.

  • Een gevarieerde baan voor 32-36 uur per week.
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 60.
  • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden (https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden), een collectieve zorgverzekering en eindejaarsuitkering.
  • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk & privé, vitaal & gezond en je loopbaan.

Waar ga je werken?


Je werkt op de locatie Maasveld, rustig gelegen aan de rand van Maastricht. Maasveld biedt professionele zorg en ondersteuning op het gebied van wonen en werken aan mensen met (ernstige) lichamelijke en verstandelijke beperkingen. Samen met het orthopedagogisch behandelcentrum Gastenhof, in Urmond, behoort Maasveld tot de regio Maastricht/Heuvelland/Westelijke Mijnstreek. Naast gehandicaptenzorg en jeugdzorg biedt Koraal in deze regio, in samenwerking met ketenpartners, ook passend onderwijs aan.


Wil je meer weten?


Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Renate Maes (HR Business Partner) via telefoonnummer 06-22387940 of met Roel Kramer (Regiodirecteur) via telefoonnummer 06-10317571.

Voor het werken bij Koraal is een verklaring omtrent gedrag (VOG) een vereiste. Tevens is bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag, afgegeven door de voormalig werkgever, een vereiste en zal door ons een referentie worden opgevraagd.


Ben jij die veelzijdige leidinggevende?


Dan zien we je cv en motivatiebrief graag vóór 2 juli 2022 tegemoet. Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.