Zuyderland zoekt een

Senior Technisch Projectleider ICT Infrastructuur

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

WO, HBO+

Standplaats

Sittard – Geleen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Binnen de afdeling ICMT (Informatie, Communicatie en Medische Technologie) is een vacature beschikbaar voor een ICT Projectmanager. We zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidaat die beschikt over voldoende kennis, kunde en ervaring, om deze uitdagende functie te vervullen. Het betreft een aanstelling voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Zuyderland is één van de belangrijkste en grootste zorgaanbieders op de Zuid-Nederlandse zorgmarkt. Professionals werken bij Zuyderland in een aantrekkelijke werk- en leeromgeving. Iedere dag opnieuw wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Heerlen en Sittard-Geleen), op hoog niveau innovatieve patiëntenzorg geleverd, evenals vele nevenlocaties. In de gastvrije omgeving is voortdurend oog voor verbetering van de kwaliteit. Daar zijn flexibele collega’s bij nodig die naar nieuwe uitdagingen en kansen zoeken. Mensen die graag willen werken en bouwen aan uitstekende patiëntgerichte centra.

Onze afdeling
De afdeling ICMT (Informatie, Communicatie en Medische Technologie) bestaat uit ongeveer 150 collega’s verdeeld over de afdelingen: Innovatie & Projecten, Medische Technologie, Applicatie services en Infrastructuur services.

Deze afdelingen zijn direct en indirect van groot belang voor het mogelijk maken van hoog kwalitatieve zorg door onze zorg professionals. Beschikbaarheid, veiligheid en betrouwbaarheid van alle ICT componenten zijn essentieel, dag en nacht, zowel intern als extern. Daarnaast is de afdeling zeer nauw betrokken bij het realiseren van de Zuyderland organisatie strategie. Om deze strategie mogelijk te maken worden er de komende jaren veel projecten geïnitieerd met een zeer grote ICT component.

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s binnen de afdeling ICMT, technisch specialisten, technologiepartners en zorgprofessionals ga je aan de slag om Zuyderland te ondersteunen in het verwezenlijken van de beste zorg. Door van begin tot eind de verantwoordelijkheid te nemen over een aantal technische ICT Infrastructuur projecten.

Wie ben jij?
Je bent een projectleider met een ICT Infra hart, praktisch ingesteld, weet van aanpakken en beschikt over een goede technische basis kennis op het gebied van netwerk, systeem en telefoniebeheer. Je werkt nauwgezet, bent collegiaal en klantvriendelijk en kunt lijnen uitzetten en bewaken. Je vindt het leuk om in groepsverband te werken, kunt goed samenwerken maar kunt ook alleen aan de slag. Je bent leergierig, haalt het beste uit jezelf en je kunt je collega’s enthousiasmeren door hoe je in je vak staat. Luisteren en advies geven weet je goed te combineren. Je rapporteert aan de manager ICMT Infrastructuur en krijgt hierbij steun van het PMO. Naast dit alles, wil je graag een belangrijke sociaal maatschappelijke bijdrage leveren in de Regio Zuid Limburg.

Verder beschik je over de volgende kennis en vaardigheden;

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Met succes doorlopen certificering trajecten zoals Prince2 en/of IPMA, PMI;
 • Minimaal 7 jaar relevante projectmanagementervaring met Infra projecten in grote IT organisaties;
 • Kennis en ervaring binnen de vakgebieden netwerk, systeembeheer en telefonie;
 • Iemand die projectmatig en integraal stuurt op tijd, geld, leveranciers, resources, issues, projectrisico’s en besluitvorming;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk;
 • Een ijzersterke combinatie van natuurlijk overwicht en organisatorische vaardigheden. Je kunt knopen doorhakken, bent inventief en weet zaken gedaan te krijgen;
 • Doelgerichtheid en stress bestendig;
 • Goede communicatieve en sociale skills. Je bent helder en overtuigend en kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende niveaus;
 • Iemand zonder 9 tot 5 mentaliteit;
 • Iemand die zelfstandig kan werken.

Wat bieden wij?

 • De arbeidsduur bedraagt 36 uur per week.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig CAO Ziekenhuizen. Een CAO met prima arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 3.225 en maximaal € € 4.682 (FWG 60). De genoemde bedragen zijn bruto per maand bij een volledig dienstverband.

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Richard Houben, bereikbaar via ri.houben@zuyderland.nl

Over Zuyderland Medisch Centrum
Iedere dag wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Sittard-Geleen en Heerlen), op hoog niveau excellente en innovatieve patiëntenzorg geleverd.

 • Aantal beschikbare bedden/plaatsen voor klinische capaciteit en dag/deeltijdbehandelingen Zuyderland Medisch Centrum: 1.023
 • Aantal klinische opnamen: 41.961 opnamen
 • Aantal eerste polikliniekbezoeken: 264.181 bezoeken
 • Aantal herhaal polikliniekbezoeken: 432.948
 • Aantal dagverplegingsdagen: 41.741 dagen
 • Aantal klinische verpleegdagen: 242.942 dagen

Aanvullende informatie
Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.