Parc Imstenrade zoekt een

Senior Verpleegkundige Revalidatie PG, Brunswijck

Dienstverband

28 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Thuiszorg
Bij Vitalis werken we vol overgave aan een mooie oude dag voor onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte teams waarin ook jouw talent de ruimte krijgt. Je kan groeien in jouw vak, maar ook als mens. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Voor het onderdeel Intensieve Zorg zijn we op zoek naar een:

Senior Verpleegkundige Revalidatie PG, locatie Brunswijck

28-32 uur

Vitalis WoonZorg Groep is de expert in alle fases van de ouderenzorg. We doen dit vanuit het doel dat mensen bij ons gelukkig oud zijn. Dat bereiken is soms een hele kunst. Op 22 locaties verspreid over Eindhoven maken we ons daarom sterk voor onze ambitie: de kunst van gelukkig oud zijn. Bij Vitalis doet iedereen ertoe, iedereen doet mee en iedereen doet zoveel mogelijk zelf. Wij hanteren deze kernwaarden als uitgangspunt voor onze werkwijze. Ze gelden voor iedereen: medewerkers, vrijwilligers en bewoners.

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?

Onze locatie Brunswijck heeft afgelopen periode een flinke opknapbeurt ondergaan en heeft een frisse en moderne uitstraling. Brunswijck is een grote locatie met verschillende bewoners, van revaliderende cliënten tot bewoners met fysieke beperkingen. Wij bieden bewoners en cliënten alles wat noodzakelijk is om prettig te kunnen leven en te revalideren. Dat kan zijn op het gebied van zorg, behandeling, wonen en welzijn.

Wat ga je precies doen?

Op de afdeling Revalidatie PG bieden wij cliënten met cognitieve problemen tijdelijk alles wat noodzakelijk is om op een prettige manier te revalideren. Je functie is zeer afwisselend en je bent, samen met jouw collega senior verpleegkundige, de spil tussen de manager en het multidisciplinair zorgteam. Je houdt je o.a. bezig met het voorstellen van verbeteringen in het zorgproces, zowel op het gebied van zorg en welzijn. Daarnaast is een belangrijke taak het coachen en begeleiden van zorgmedewerkers met als doel de kwaliteit van zorg naar een nog hoger plan te brengen. Ook ben je een ster in het enthousiasmeren van en het bieden van ondersteuning aan je collega's. Om je overstijgende taken zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren, word je voor 50% vrijgesteld van zorgtaken. Je komt te werken volgens een vast rooster en incidenteel word je ingezet in de avonden en weekenden om de zorg continuïteit te waarborgen. Dit geldt ook tijdens vakantieperiodes en feestdagen.

Wat neem jij mee?

Naast het diploma Verpleegkundige beschik je over een HBO werk- en denkniveau, heb je de nodige ervaring met coachen, sta je stevig in je schoenen en ben je een warme persoonlijkheid. Ook breng je meerdere jaren werkervaring mee binnen een verpleeghuis. Je weet de verantwoordelijkheid te nemen binnen een hectische werkomgeving. Je weet goed prioriteiten te stellen en kan met een kritische blik naar kwaliteit van zorg en werkprocessen kijken. Als kartrekker van het team wil je het team vooruit helpen, maar ben je ook iemand die betrouwbaar is. Het team kan op jouw ondersteuning rekenen, maar je weet op het juiste moment ook de handen op de rug te houden. Hiermee daag je je collega's uit. Een andere keer neem je het over en coach je op deze manier.

Kortom het team zoekt "Een enthousiaste senior verpleegkundige die zijn/haar bekwaamheid met passie overdraagt en zijn/haar probleemoplossend vermogen graag deelt met collega's en hier ook ervaring in heeft. Tevens beschik je over een empathisch vermogen richting de zorgvragers, hun familie/mantelzorgers, en collega's en over een positieve en flexibele werkhouding en draag je zo bij aan een prettige werksfeer!"

Herken je jezelf in deze kwaliteiten dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een informele en moderne werkomgeving
  • Een baan bij een werkgever die in de top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen van Nederland staat
  • Je maakt deel uit van een zelf organiserend team, waarbij jouw input telt
  • Ruim aanbod voor het volgen van opleidingen en (online) trainingen via onze Vitalis Academie
  • We belonen onze medewerkers goed. Deze functie wordt volgens de CAO VVT ingeschaald in FWG 50 (min. € 2.631,63 - max. € 3.818,87 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand).
Bouw je met ons mee?

Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie graag via onze 'Solliciteer direct'-knop. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen bel of app mij, Bianca van de Camp, dan gerust op 06-1047 5176 of stuur mij een mail via werken@vitalisgroep.nl.