De Zorggroep zoekt een

Service Delivery Manager

Dienstverband

36

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Overige

Service Delivery Manager - Adviseur Informatisering


Uitdagende regiefunctie voor iemand die streeft naar mooie resultaten in de samenwerking tussen organisatie, eindgebruikers en externe partners.

Ben jij niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken in dynamische projecten en complexe adviestrajecten? En beschik je over vaardigheden om hier leiding en sturing aan te geven? Ben je die regelaar die samen met interne en externe partners nieuwe (ICT) oplossingen neerzet? En kun jij zorgen dat iedereen zich inzet voor een goede dienstverlening en dit alsmaar blijft verbeteren? Dan bieden wij jou graag de kans om te werken in een rol die jou de ruimte geeft voor je eigen initiatieven!

De Zorggroep is met ruim 5500 medewerkers een van de grootste werkgevers van Limburg. Door het brede pakket aan dienstverlening en de verscheidenheid aan applicaties en systemen zijn de informatiestromen zeer divers. Hierdoor werk je altijd sterk samen met de inhoudsexperts. Deze multidisciplinaire samenwerking vergt sterke communicatie vaardigheden en inlevingsvermogen. Je bent onderdeel van een team van o.a. applicatie-experts en informatieadviseurs.

De Zorggroep werkt in een Microsoft M365-omgeving, beschikt over een grote vloot van mobiele devices, is bezig met het verder implementeren en verbeteren van AFAS en Nedap ONS. Wij zijn en blijven volop in beweging!

In alle bedrijfsonderdelen staat de zorg voor de cliënten centraal. Als medewerker van de ondersteunende dienst werk je niet direct samen met cliënten. Het is echter wel noodzakelijk om altijd het belang van de cliënt (en zorgmedewerker) te overwegen. Er is voldoende ruimte om eigen initiatief in te brengen. Dit vergt eigenaarschap en leiderschap en het durven nemen van je professionele verantwoordelijkheid.

Functie-inhoud

Je adviseert en ondersteunt het lijnmanagement en projectleiders op het gebied van o.a. de informatievoorziening. Je (bege)leidt adviestrajecten of neemt de leiding bij verbetering en ontwikkeling van de dienstverlening met interne & externe partijen. Je onderhoud contacten met alle betrokken partijen (intern/extern) en zoekt samen naar verbeteringen. Dit alles doe je in een dynamische organisatie binnen een team van enthousiaste adviseurs en specialisten. Hierbij is een goede verbinding en inlevingsvermogen met onze zorgmedewerkers en hun management van groot belang.

Jij voert de regie over meerdere IT-diensten, die geleverd worden aan de sectoren en concerndiensten. De uitvoering hiervan vindt plaats door inhoudsdeskundige collega’s of derden. Je begeleidt derhalve de vertaling van klantvraagstukken naar concrete oplossingen en staat borg voor de juiste dienstverlening. Jouw focus komt hierbij te liggen op het domein endpoints (zoals werkplekken en multifunctionals).

Wij vragen

  • Je bent vastberaden, geduldig en beschikt over een (post) HBO/WO werk- en denkniveau op het gebied van bedrijfskundige informatica;
  • Ervaring in het regisseren van interne en externe dienstverlening is noodzakelijk;
  • Kennis van ITIL is een pré;
  • Bij gebrek aan relevante werkervaring word je begeleid middels training-on-the-job;
  • Je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen en je bent leergierig;
  • Je beschikt over goede sociale en communicatie vaardigheden zoals tact, luisteren, verbinden, overtuigingskracht en gevoel voor verhoudingen. Daarnaast beschik je over een proactieve houding;
  • Je bent in staat om systematisch en procesmatig te werken, bent adviesvaardig en je kunt omgaan met divergerende en soms tegengestelde belangen en meningen;
  • Je bent een echte teamspeler en beschikt over een gezonde portie humor;

Voor externe kandidaten is voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.  

Wij bieden

Wij bieden een full time dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid van een vast dienstverband na gebleken geschiktheid. De contractomvang bedraagt gemiddeld 36 uur per week. Aanvang: zo spoedig mogelijk. Als Adviseur Informatisering word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 55, met een salaris van maximaal € 4.161,92 bruto per maand bij een full time dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

In mei ontvang je 8% vakantiegeld en in november krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%.

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma.

Informatie

Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je tot 31 juli contact opnemen met John Schulpen, Manager Informatiesupport, op telefoonnummer 06 – 4434 9295. In de periode vanaf 31 juli kun je contact opnemen met Mike Jeurissen, Adviseur Informatisering, op telefoonnummer 06 – 5102 7373.

Voor vragen over de organisatie en het verloop van de selectieprocedure kun je bellen met Fehim Nizam (Recruiter) op telefoonnummer 06 – 1206 4665.

Reageren op deze vacature kan tot maandag 24 augustus 2020. De eerste sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week van 7 - 11 september.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.