De Zorggroep zoekt een

Service Delivery Manager IT

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Als Service Delivery Manager IT (Servers, Netwerken en Datacentra) ben jij niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken in dynamische projecten en complexe adviestrajecten. Daarnaast beschik je over vaardigheden om hier leiding en sturing aan te geven met een klantgerichte houding.

Ben je die regelaar die samen met interne en externe partners nieuwe (ICT) oplossingen neerzet? En kun jij zorgen dat iedereen zich inzet voor een goede dienstverlening en dit alsmaar blijft verbeteren? Dan bieden wij jou graag de kans om te werken in een rol die ruimte geeft voor eigen initiatieven!

Als Service Delivery Manager IT Infrastructuur zorg jij ervoor dat er conform afspraken wordt gewerkt en dat er wordt geëvalueerd over de kwaliteit en het volume van de externe belegde dienstverlening. Je adviseert en ondersteunt het lijnmanagement en projectleiders op het gebied van informatievoorziening. Daarnaast ben jij ook op zoek naar continue doorontwikkeling van de dienstverlening. Verbeterpunten formuleer je moeiteloos in een voorstel waarmee je het lijnmanagement kan adviseren. Ook sta jij in 'the lead' als er een storing plaatsvindt binnen het aandachtsgebied, je schakelt snel en behoudt het overzicht en de rust.

Je geeft uitvoering aan zowel (nieuwe) IT-gerelateerde projecten alsmede het uitvoeren van noodzakelijke instandhoudingsprojecten binnen de IT-infrastructuur. Daarin heb je een nauwe samenwerking met interne afdelingen zoals Bouw & Huisvesting, Facilitair, Vastgoed en Zorg- & Communicatietechnologie alsmede met onze externe IT-partners.

Dit alles doe je in een dynamische organisatie binnen een team van enthousiaste adviseurs en specialisten. Hierbij is een goede verbinding en inlevingsvermogen met onze zorgmedewerkers en hun management van groot belang.

Hoe zorgen wij voor jou?
Wij bieden een fulltime dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar, met de intentie voor verlenging voor onbepaalde tijd. Aanvang zal zo spoedig mogelijk zijn.

Als Adviseur Informatisering word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 55, met een salaris van maximaal € 4.558,88 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Daarnaast kent de Zorggroep een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
 • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
 • Bijscholing- en opleidingsmogelijkheden
 • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
 • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal
 • Het is mogelijk om in overleg gedeeltelijk vanuit huis te werken
Wat maakt jou de juiste Service Delivery Manager IT?
Je bent vastberaden, geduldig en beschikt over hbo werk- en denkniveau op het gebied van bedrijfskundige informatica. Daarnaast is Nederlands de voertaal en is het van belang dat je de Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondeling goed beheerst. Verder:
 • Ervaring in het regisseren van interne en externe IT-dienstverlening is noodzakelijk;
 • Kennis van en ervaring in een gelijkwaardige functie binnen een grote (zorg-)organisatie en ervaring met servicemanagement en life cycle management is een pre;
 • Je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen en je bent leergierig;
 • Je beschikt over goede sociale en communicatie vaardigheden zoals tact, luisteren, verbinden, overtuigingskracht en gevoel voor verhoudingen. Daarnaast beschik je over een proactieve houding en lef;
 • Je bent in staat om systematisch en procesmatig te werken met een klantgerichte benadering, bent adviesvaardig en je kunt omgaan met divergerende en soms tegengestelde belangen en meningen;
 • Je bent een echte teamspeler en beschikt over een gezonde portie humor;
Enthousiast geworden?
Enthousiast geworden? We leren je graag kennen. Solliciteer direct of neem voor aanvullende informatie over deze vacature contact op met Wilbert Litjens, Manager ICT, via Wilbert.Litjens@dezorggroep.nl. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Rosan Spronken, Adviseur Recruitment, via rosan.spronken@dezorggroep.nl.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.