Cicero Zorggroep zoekt een

Servicedesk medewerker, Cicero Zorggroep (Brunssum, 36 uur)

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Servicedesk Medewerker ICT (Brunssum, 36 uur)

Word jij vrolijk van een goed presterende IT-infrastructuur, Azure-beheer en probleem- en changemanagement? En ben jij daarnaast behulpzaam en lijkt het je leuk om te komen werken voor een ouderenzorg organisatie? Dan ben jij de servicedesk medewerker ICT die wij zoeken!

Wat ga je doen?
Als servicedesk medewerker ICT (medior niveau) speel je een essentiële rol bij het waarborgen van een betrouwbare en goed presterende IT-infrastructuur binnen onze organisatie. Met jouw expertise op het gebied van Azure-beheer, probleem- en changemanagementlever je waardevolle ondersteuning aan onze gebruikers en fungeer je als belangrijke schakel tussen onze organisatie en externe ICT-leveranciers. Hierbij communiceer je duidelijk over de behoeften, verwachtingen en eventuele problemen.

Je bent verantwoordelijk voor het effectief oplossen van incidenten en het voorkomen van terugkerende problemen binnen de Azure-omgeving. Door middel van grondige probleemanalyse en samenwerking met andere teams, identificeer je de oorzaken van technische problemen en implementeer je duurzame oplossingen om de stabiliteit en betrouwbaarheid van onze IT-systemen te waarborgen.

Je werkt samen met het ICT-team aan verschillende projecten, zoals het implementeren van nieuwe systemen, upgrades van bestaande systemen, of het uitvoeren van migraties naar de cloud.  Hierbij lever je jouw expertise en ondersteuning om projectdoelstellingen te behalen en de IT-systemen te verbeteren. Je documenteert alle technische procedures, oplossingen en configuraties voor toekomstig gebruik en draagt bij aan de ontwikkeling van interne kennisbanken en richtlijnen. Door kennis te delen binnen het team bevorder je een efficiënte samenwerking en verbeter je de algehele IT-ondersteuning.

Wat bieden wij jou?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van je opleidingsniveau en relevante ervaringsjaren, aan de hand hiervan word je ingeschaald als: servicedesk medewerker ICT (medior): functiegroep 50 (minimaal € 3.013,60,bruto per maand en maximaal € 4.370,94 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op een sportschool-abonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Het volgen van verschillende cursussen en opleidingen behoort tot de ontwikkelmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare cliënten.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een diploma van een afgeronde HBO-opleiding ICT of MBO-opleiding ICT met aanvullende scholing en ruime werkervaring in de ICT service dienstverlening.
 • Je hebt kennis van networking, Windows systemen, clouddiensten. Daarnaast heb je kennis van probleemmanagementmethodieken conform ITIL en ervaring met het oplossen van complexe IT-problemen.
 • Ervaring met het beheren van Azure-omgevingen en het implementeren van cloudservices.
 • Certificering zoals Microsoft Certified: Azure Administrator Associate (AZ-103) is een pre.
 • Je hebt werkervaring met Servicedesk Tools (bij voorkeur Topdesk) en bent ITIL Foundation  gecertificeerd (of bent bereid deze te halen).
 • Uitstekende communicatievaardigheden en het vermogen om technische informatie duidelijk te vertalen voor gebruikers met verschillende niveaus van technische kennis.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Solliciteren?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier in vóór 17 juni a.s. Reserveer alvast 25 juni in je agenda, dan vinden de gesprekken plaats.

Bij indiensttreding vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.