De Zorggroep zoekt een

Servicemedewerker, regio Swalmen

Dienstverband

32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Swalmen Swalmen

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben je klantgericht, beschik je over probleemoplossend vermogen en ben je communicatief en digitaal vaardig? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor de afdeling Facilitair zijn we op zoek naar een Servicemedewerker voor onze locaties in Swalmen.

De Servicemedewerker is het eerste aanspreekpunt van de locaties in Swalmen (St. Jan Baptist en Amaliahof). Onze ideale kandidaat is positief ingesteld, heeft een gezonde dosis energie en is enthousiast om de zaken weer beter of mooier te maken. Je hebt oog voor detail, werkt nauwkeurig, veilig en laat een omgeving opgeruimd achter. Je raakt niet snel in de stress en je denkt mee in budget, efficiëntie en planning. 

Wat ga je doen?

Als Servicemedewerker ben je verantwoordelijk voor het gebouwgebonden beheer en onderhoud van de locaties. Je bent het aanspreekpunt voor facilitaire vragen voor medewerkers, omwonenden en leveranciers als het gaat om storingen, klachten of defecten. Je coördineert en controleert technische werkzaamheden in de gebouwen door derden. Je zorgt voor de veiligheid en ordelijkheid rondom de panden door middel van het uitvoeren van controles en inspecties van de locaties. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het signaleren en afhandelen van storingen, het signaleren van afwijkingen aan gebouwen en inventaris, verrichten van klein onderhoud (zoals lampen vervangen, lekkende kraan verhelpen), controles uitvoeren en je bent verantwoordelijk voor het informeren en te woord staan van medewerkers, (relaties van) cliënten en instanties.    Kortom: je zorgt ervoor dat in- en rondom de panden alles werkt en er netjes uit ziet.

De meeste storingen/ klachten/ klusaanvragen zullen binnenkomen via Axxerion (Facility Management Informatie Systeem) of telefonisch (bij spoed) en jij schakelt daar waar nodig is een derde partij in en controleert deze werkzaamheden.

De Servicemedewerker houdt zich verder nog bezig met taken zoals interne verhuizingen, huisvesten nieuwe bewoners, ICT-/ZCT (Zorgcommunicatie Technologie) beheer, maandelijkse controle BMI (OP werkzaamheden) en het legionellabeheer. Je werkt daar waar nodig en conform contractafspraken samen met leveranciers.

Om de functie van Servicemedewerker goed te kunnen vervullen, beschikt de Servicemedewerker over de volgende vaardigheden: je bent flexibel, werkt zelfstandig, toont initiatief en je hebt een proactieve houding. Je bent een kei in het organiseren van eigen werk en werkt systematisch. Verder ben je resultaat- en kwaliteitsgericht en heb je gevoel voor materiaal en apparatuur voor het verrichten van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.  De arbeidsduur en indeling van de werktijden worden geregeld volgens het voor de werknemer geldende rooster. De werkdagen worden in overleg bepaald.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Servicemedewerker schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 30 met een maximum salaris van € 2.717,16 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd (jaarcontract) voor 32 uur per week.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

- eindejaarsuitkering van 8,33%        

- vakantiegeld van 8%

- een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na- het-werk’-programma.

 

Wie ben jij?

Je beschikt over de bovenstaande vaardigheden en daarnaast ben je technisch vaardig, je kunt goed met de computer omgaan om de bijbehorende administratieve werkzaamheden te verrichten (Afas, Axxerion, legionella beheersplan) en je bent in het bezit van een rijbewijs en een eigen auto. Verder beschik je over technische kennis op MBO 3-niveau en je hebt 2 rechterhanden. Ook ben je vaardig in het werken met voor de functie relevatie apparatuur en installatie en heb je affiniteit met onze doelgroep.

Heb je kennis op het gebied van zorgcommunicatie technologie en kennis van legionella? Heb je een VOP- of BMI-opleiding of ben je bereid deze te volgen, dan vinden we dat helemaal fijn!

 

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe. Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we bij indiensttreding graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdagmiddag 16 juni a.s.

 

Eerst meer weten?
Ben je enthousiast geworden over deze vacature, maar heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Vivian Vossen (teamleider Facilitair), via nummer 06-14531879

 

De Zorggroep

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt. 

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.