De Zorggroep zoekt een

Servicemedewerker regio Venlo/Panningen/Roermond

Dienstverband

bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Ouderenzorg

Word jij onze nieuwe collega?

De Servicemedewerker is de “Burgemeester “ van een of meerdere gebouwen. Hij of zij kent het gebouw als zijn broekzak. Je staat in direct contact met de klant weet wat de klant wil en vertaalt dit in oplossingen. Voor Service-support zijn we op zoek naar een Servicemedewerker voor diverse locaties in de regio Venlo, Panningen en Roermond.

Functieomschrijving:
De Servicemedewerker is de “Burgemeester “ van een of meerdere kantoor en/of zorg gebouwen van de zorggroep. Hij of zij kent het gebouw als zijn broekzak. Je staat in direct contact met de klant weet wat de klant wil en vertaalt dit in oplossingen. Verder ben je technisch handig, ziet wat er moet gebeuren en lost waar nodig knelpunten op. Je bent in staat om zelf de eerstelijns hulp te bieden bij alle voorkomende storingen en mankementen. 

De servicemedewerker houdt zich verder nog bezig met taken zoals, verhuizingen, huisvesten nieuwe bewoners, veiligheid van het gebouw en het terrein erom heen en het legionellabeheer. Werkt daar waar nodig en conform contractafspraken samen met leveranciers. Je bent vaardig in het gebruik van de PC om de bijbehorende administratieve werkzaamheden te kunnen verrichten (Afas, Axerion, legionella beheersplan). Kennis van legionella is een pre. Er is een intensieve samenwerking met de medewerker Technische Dienst van het cluster. 

Om de functie van Servicemedewerker goed te kunnen vervullen, beschikt de Servicemedewerker over de volgende vaardigheden:
•  Zelfstandigheid en eigen initiatief
•  Klantgericht
•  Probleemoplossend vermogen
•  Communicatief vaardig
•  Organiseren van eigen werk
•  Resultaatgericht
•  Kwaliteit gericht
•  Flexibel gedrag 
•  Kennis van legionella is een pre

Wij vragen:
Je beschikt over de bovenstaande vaardigheden en daarnaast ben je technisch vaardig, je kunt goed met de computer omgaan en je bent in het bezit van een rijbewijs.

Verder:
-  heb je relevante vakkennis op VMBO / MBO-2 niveau
-  heb je inzicht in het vakgebied

-  heb je affiniteit met onze doelgroep en

-  ben je vaardig in het werken met voor de functie relevante apparatuur en installatie.

Werktijden:
De arbeidsduur en indeling van de werktijden worden geregeld volgens het voor de werknemer geldende rooster.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als  Servicemedewerker schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 30 met een salaris van € 2.554,98 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd (7 maanden) met de mogelijkheid tot een vast contract, afhankelijk van de locatie, tussen 18 en 32 / 36 uren per week

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

·         eindejaarsuitkering van 8,33%

·         vakantiegeld van 8%

·         een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden

Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na- het-werk’-programma.

 

Eerst meer weten?
Ben je enthousiast geworden over deze vacature, maar heb je nog vragen, neem dan tot en met 17 september gerust contact op met Meike van Herel, via nummer 06-57129092 of na 17 september met Marjo Simons, via nummer 06-41901028-

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagochtend 29 september of woensdagochtend 30 september a.s.

 

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?

Op www.werkenbijdezorggroep.nl vind je een overzicht van alle actuele vacatures. Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

 

De Zorggroep

De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers. Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt.
Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.