Proteion zoekt een

Servicemedewerker restaurant/schoonmaak

Dienstverband

18

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Horn Thorn

Werkvelden

Overige, Ouderenzorg

Restaurant / schoonmaak service medewerker

Ben jij de servicemedewerker facilitair met een dienstverlenende en klantgerichte instelling die wij zoeken? Zorg jij er graag voor dat bewoners tevreden zijn? Dan pas jij bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

Als servicemedewerker facilitair ben je oplettend en werk je systematisch en hygiënisch volgens de geldende protocollen. Je werkt individueel en in teamverband waarbij je alleen of met je team verantwoordelijk bent voor de dagelijkse verzorging van eten en drinken of je werkt een dienst in de schoonmaak. Samen zorgen we er voor dat onze cliënten kunnen genieten van een bijzonder gevoel bij een kopje koffie of tijdens de maaltijden. Of even een praatje maken tijdens de schoonmaakwerkzaamheden op de kamer van de cliënt, hoe bijzonder elke dag is.

Wanneer je bezig bent met de verzorging van eten en drinken ga je voor onze bewoners de warme maaltijd, de tussendoortjes én de koffie en thee in het restaurant verzorgen. Aandacht voor de dienstverlening van onze bewoners is een belangrijk onderdeel van jouw werk als Servicemedewerker Facilitair.

Tijdens het schoonmaken ben je bezig met schoonmaakwerkzaamheden op jouw locatie. Jij zorgt ervoor dat elke kamer schoon is en dat alle gezamenlijke ruimtes schoon zijn. Dit doe je aan de hand van een schoonmaak- en werkprogramma. Ook ben je soms verantwoordelijk voor de textielverzorging en verwissel je het schone en vuile textiel van onze bewoners.

Daarom pas jij bij Proteion

Het kleine moment samen bijzonder maken. Dat vind jij belangrijk. Je bent integer, betrouwbaar, representatief en gastvrij. Daarnaast ben jij flexibel in inzitbaarheid. Jij vind het leuk om uitdagingen aan te gaan en om te leren. Je hebt een gezonde dosis humor en weet onze bewoners te enthousiasmeren. Ze zijn blij met jouw komst!

Binnen het team krijg je een gedegen inwerkperiode en heb je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Drinken wij snel samen een kop koffie of thee? 


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor bepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 20 met een maximum van € 2.493,78. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren en ontvang je 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  


Jouw team
Als servicemedewerker facilitair op Sterrebosch werk je in teamverband, maar ook zelfstandig. Je komt terecht in een gemotiveerd team waar saamhorigheid en dienstbaar opstellen belangrijke kenmerken zijn.


'Jij zorgt er voor dat onze cliënten iedere dag mogen en kunnen genieten van hun dag!' 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

Heb je een vraag over deze vacature?
Kai heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
 Kai Weber
   Servicecoordinator Facilitair
    06-46239371
  kaiweber@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.