SJG Weert zoekt een

Servicemonteur installatietechniek/werktuigbouwkunde

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

Techniek & Bouw

De afdeling

De afdeling Techniek & Bouw wordt aangestuurd door de teammanager Vastgoedontwikkeling. De afdeling bestaat uit 17 medewerkers waaronder teammanager techniek, projectleider, werkvoorbereiders en vakmannen.

Over SJG Weert

SJG Weert is een dynamische organisatie die zich aanpast aan de uitdagingen van de hedendaagse gezondheidszorg. Het kleinschalige ziekenhuis, behorende tot de top 5 van de meest klantvriendelijke ziekenhuizen van Nederland, kenmerkt zich door korte lijnen en levert op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg.
Wij bieden basiszorg in de volle breedte binnen de muren van SJG Weert of in samenwerking met partners in de regio. De klant staat daarbij steeds op de eerste plaats.


 

36 uur

Servicemonteur installatietechniek/werktuigbouwkunde

Op zoek naar een uitdagende, afwisselende functie?

 

De afdeling Techniek & Bouw is verantwoordelijk voor het renoveren, vernieuwen, beheren en in stand houden van alle niet-medische apparatuur, terreinvoorzieningen, gebouwen en elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties binnen SJG Weert. Het doel is een (patiënt)veilige, klantgerichte en duurzame omgeving te bieden zodat de zorg haar doelstellingen kan behalen.

De servicemonteur (vakman techniek) denkt binnen zijn vakgebied proactief mee inzake het beheer en onderhoud en verricht reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan diverse installaties.

De functie

Als vakman zorg jij ervoor dat alle gebouwgebonden installaties in topconditie verkeren. Je houdt je bezig met zowel preventief als correctief onderhoud. Taken/verantwoordelijkheden in hoofdlijnen:

 • uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden;
 • analyseren van storingen en verrichten van storings- en bereikbaarheidsdiensten;
 • adviseren voor het in optimale staat houden van onze gebouwgebonden installaties;
 • ondersteunen bij renovatie- en nieuwbouwprojecten.

In deze functie is het jouw uitdaging om vanuit je vakkennis de installaties verder te verduurzamen en samen met je collega's de beheer- en onderhoudsactiviteiten efficiënter en effectiever te gaan uitvoeren.

Wat vragen we?

 • MBO opleiding binnen de techniek, (werktuigbouwkunde/installatietechniek of M&R);
 • Kennis van werktuigbouwkundige installaties is een vereiste;
 • Ervaring met gebouwgebonden installaties binnen de utiliteit;
 • Je bent proactief, klant- en oplossingsgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Bereid te werken in de storingsdienst;
 • Je hebt kennis en ervaring met MS-office systemen.

Wat bieden we?

Een uitdagende functie in een team met leuke collega's. Werken in een ziekenhuis dat continue in beweging is. Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Salariëring vindt plaats volgens het FWG-systeem. De cao ziekenhuizen is van toepassing. Dit betekent dat je recht hebt op een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%. Verder bieden we je een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en kijken we graag met je mee hoe je je verder kunt ontwikkelen. Persoonlijk contact, korte lijnen en een informele sfeer kenmerken onze manier van werken.

Tot slot

 • De gesprekken vinden plaats op een nader te bepalen datum;
 • Deelname aan een assessment behoort tot de mogelijkheden;
 • Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.

Sluitingsdatum:
24-01-2021

Contactpersonen:
Stan van Nieuwenhoven
tel.: +31 6-41077464