SGL zoekt een

SGL zoekt een GZ Psycholoog

Dienstverband

24-36

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg

SGL

Wij zijn een organisatie in ontwikkeling. We zijn voor de provincie Limburg de expert op het gebied van NAH in de chonische fase. Als GZ Psycholoog ga je aan de slag in een uitdagende functie: je voert regie over multidisciplinaire behandelingen en doet zelfstandig een aantal deelbehandelingen. Daarnaast geef je werkbegeleiding aan de medewerkers binnen het multidisciplinaire team en voert psychodiagnostisch onderzoek uit. Bovendien adviseer en ondersteun je het cliëntsysteem. Je bent van nature een netwerker en houd je bezig met de ontwikkeling van het zorgaanbod gericht op clienten met NAH.  

SGL is ook bezig in het realiseren van een Regionaal Expertise Centrum voor clienten met NAH + voor de provincie Limburg. Deze ontwikkeling op zowel inhoudelijk als op organisatorisch vlak is volop gaande. De trein rijdt maar moet nog op stoom komen om medio 2022 van start te gaan. We nodigen je graag uit om aan boord te komen en je rol te pakken als GZ psycholoog en je expertise toe te voegen aan deze ontwikkeling.

Maastricht University

SGL werkt samen met Maastricht University en het Expertisecentrum Hersenletsel Limburg op het gebied van zorginnovatie en onderzoek. De GZ-psycholoog zal nadrukkelijk in deze samenwerking participeren. Interesse in, affiniteit en ervaring met onderzoek komt dan ook goed van pas. 

Wat neem jij mee?

We willen graag met je in gesprek als je beschikt over een universitaire opleiding GZ Psycholoog of Orthopedagoog Generalist. Een BIG-registratie is vereist. Je beschikt daarnaast over een auto en rijbewijs, waarmee je verschillende locaties kunt bezoeken. Affiniteit met de doelgroep is een pluspunt, maar niet vereist.

Wat bieden wij ?
Je werkt 24-36 uur per week in een dynamische omgeving met een team bestaande uit teamleden, die elkaar goed aanvullen. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Gehandicaptenzorg en afhankelijk van ervaring: FWG 60 (= maximaal € 4.799,- bruto per maand op fulltime basis) of FWG 65 (= maximaal € 5.648,- bruto per maand op fulltime basis. Het gaat om vast dienstverband.


Heb je nog vragen?
We gaan graag met je in gesprek om met elkaar af te stemmen waar jij naar op zoek bent en wat wij nodig hebben. We zien uit naar je reactie! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Tessa Ewalds, programmamanager Behandeling & Expertise, telefoonnummer 06-23866754. Wil je meer informatie over de vacature en missie & visie van SGL? Kijk dan op www.sgl-zorg.nl. Kijk ook eens naar ons filmpje van de locatie op facebook, linked inn en you tube.
Solliciteren gaat rechtstreeks via onze site.