Mutsaersstichting zoekt een

Skilled ICT-servicedesk medewerker

Dienstverband

36-40 uren per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Jeugdzorg, Sociaal Werk

De Mutsaersstichting, compleet in jeugdzorg, is een fullservice centrum actief op de gebieden jeugdhulpverlening en GGZ en welzijn en onderwijs. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en werken multidisciplinair vanuit een systemisch en vraaggericht perspectief. 

Vanuit onze missie “geen kind op straat, geen gezin in de steek” bieden we cliënten en hun omgeving grip en perspectief op hun toekomst. Wij leren jongeren en volwassenen hun eigen plaats in de samenleving (weer) in te nemen.  Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl.  

Voor het team ICT zoeken wij op korte termijn een enthousiaste en daadkrachtige:

Skilled ICT-servicedesk medewerker 
36-40 uren per week 

Krijg jij energie van het direct en adequaat oplossen van operationele vraagstukken op onze  ICT servicedesk? Dan zijn we op zoek naar jou. Je hebt een servicegerichte instelling naar de interne klanten toe, waarbij je de regie durft te nemen en als onderdeel van het team een “neusje” hebt voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ICT. Je bent binnen ons serviceplatform werkzaam in team ICT en voert van daaruit samen met je collega’s werkzaamheden uit voor het gehele concern of specifieke onderdelen daarvan.  

Afhankelijk van jouw belangrijkste aandachtsgebieden omvat dit o.a. Mutsaersstichting, Buro Maks, Hoeve de Kaolder, Psychologenpraktijk Oog, ZorgOkee, Grijp het Leven en Hai-5. Wij beschikken over meerdere locaties en bedrijven in de provincies Limburg en Brabant. Wij werken hoofdzakelijk regionaal georiënteerd. Voor nu betreft het met name werkzaamheden in de regio Eindhoven. 

Wat ga je doen? 
Als ICT Servicedesk medewerker geef je support aan eindgebruikers , vanuit de locatie Venlo/Eindhoven maar ook op andere locaties binnen het concern. Jij functioneert als de “brug” tussen eindgebruikers, jouw ICT collega’s en onze leveranciers. Je behandelt samen met het team binnenkomende vragen en problemen met betrekking tot software, applicaties, telefonie en hardware.  Je registreert de binnenkomende meldingen, beantwoordt ze tijdig en je bewaakt de doorlooptijd. Ons applicatielandschap is nagenoeg volledig verSaaSd. We werken met een moderene (samen)werkplekomgeving gebaseerd op het Microsoft 365-ecosysteem. 

Wie zoeken wij?  
Je hebt een afgeronde ICT opleiding op minimaal MBO niveau 4. Daarnaast beschik je over voldoende ICT kennis en ervaring. Je bent proactief, leergierig, zelfstandig, nauwkeurig, communicatief, sociaalvaardig en bent flexibel. Ons ICT-team bestaat momenteel uit 8 personen, allen met hun eigen ICT-expertise, maar wel generiek inzetbaar. We zitten middenin het proces naar een shared service center (serviceplatform). Vanaf elke locatie kun/ga je werken om op die manier een hechte gebruikersbinding te krijgen. Je kunt uiteindelijk gekoppeld worden aan een regio en hiervoor de vaste contactpersoon/regisseur worden. Een rijbewijs B en eigen auto is dus een vereiste, maar reizen doen we slim, alleen als het echt moet.  

Wat kan je van ons verwachten? 
Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast bieden we een dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen ideeën. De arbeidsvoorwaarden en salaris zijn overeenkomstig aan de cao- GGZ (schaal 45, €2600 - €3536).  Daarnaast biedt de Mutsaersstichting een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, een collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn. In overleg en indien de situatie het toelaat, is er ruimte voor hybride werken (thuis-kantoor). Je start met een contract voor bepaalde tijd voor 1 jaar, met de mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd.  

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).  

Wil je meer weten? 
Voor nadere informatie over deze functie én onze organisatie kun je voor inhoudelijke vragen contact opnemen met Edwin Verhoeven (06-22526802) en voor overige vragen met Marjan Engels, HR Adviseur (06-82845932). 

Meteen solliciteren? 
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae, onder vermelding van vacaturenummer 23-03 naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl.