Care+ zoekt een

Slaap- en opstartdienst

Dienstverband

01-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 2, VMBO

Standplaats

Roggel

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Sociaal Werk

Slaap- en opstartdienst

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de zomerperiode? Ben jij een student in de zorg en wil jij alvast kennis maken met het werkveld? Wil jij een zorgorganisatie, werkzaamheden en groep bewoners beter leren kennen? Reageer dan op onze vacature slaap- en opstartdienst!

Care+ is een jonge, groeiende organisatie waarin we met positieve aandacht en enthousiasme veel bereiken voor onze bewoners. Voor onze Beschermd Wonen locaties voor (jong)volwassenen met psychiatrische problematiek en/of verstandelijke beperking zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die in kleinschalige groepen willen werken. Onze locaties staan midden in de wijk en er wonen gemiddeld 8 bewoners. We werken in Noord-Limburg en Midden-Limburg, waarin je je voorkeur voor regio kunt aangeven. Op onze website lees je meer over onze werkwijze en onze locaties.

Functieomschrijving

Als slaap- en opstartdienst ben je in de nacht aanwezig op locatie. De bewoners slapen en jij zelf ook. In het geval van een hulpvraag kunnen de bewoners bij jou terecht. 
In de ochtend start je de locatie mee op. Je helpt bewoners met opstaan, het klaarmaken voor de dag en het ontbijt.

Wat houdt je werk in?

•             Je zorgt voor rust en een veilig gevoel voor onze bewoners;
•            Je bent in geval van een hulpvraag in de nacht beschikbaar voor onze bewoners;
•             Je bent telefonisch bereikbaar tijdens de nacht voor bewoners van een andere woning die meer zelfstandig wonen en aan deze locatie gekoppeld zijn; 
•             Tot slot voer je in de ochtend ondersteunende werkzaamheden uit. Denk hierbij aan aanwezigheid en sturing tijdens het ontbijt en ondersteuning in de ADL.

Wij vragen

•             Je bent in het bezit van een vmbo werk en denkniveau;
•             Je volgt een relevante zorgopleiding;
•             Passie voor het vak en zelfstandigheid;
•             Assertief en flexibele houding.

Een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een vereiste en het hebben van rijbewijs is een grote pre. Wij vragen de VOG voor jou aan.

Dienstverband
Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd.

Werktijden
Je dienst start om 22.00u. Je krijgt een overdracht van de avonddienst en kan daarna rond 22.30u gaan slapen. Om 7.00u start je de dienst weer op en ondersteun je in de opstart van de dag.

Salaris
Naast dat wij je in je ontwikkeling stimuleren, hebben wij een goede CAO (Sociaal werk) waar je ingedeeld wordt in schaal 3.
Dit betekent een brutosalaris op basis van een 36-urige werkweek tussen de €1873 en €2.550 per maand.

Aanvullende informatie
Een motivatiebrief is niet nodig. Heb je interesse? Stuur dan snel je CV naar:
sollicitatie@care-plus.nl dan nemen wij contact met je op voor een gesprek.

Wil je liever eerst meer informatie over de functie, dan kun je met ons contact opnemen, tel: 0475-769148 of je vraag stellen via sollicitatie@care-plus.nl.

Wegens de groei van onze organisatie zijn we voortdurend op zoek naar bekwaam en enthousiast personeel!