Care+ zoekt een

Oproepkracht: Slaap- en opstartdienst

Dienstverband

01-12 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, WO, MBO niveau 2, HBO+

Standplaats

Roggel

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Sociaal Werk

Slapend rijk worden: iets voor jou?

Ben jij een student in de zorg? En sta je nu al te trappelen om alvast wat werkervaring op te doen? Ben je benieuwd hoe het is om te werken met een groep bewoners op een locatie voor beschermd wonen? Dan is dit jouw kans! Als slaap- en opstartdienst kun je – letterlijk – slapend rijk worden. En met deze ervaring doe jij straks, als je je diploma hebt, ook weer je voordeel.

Werken als slaap- en opstartdienst

Als slaap- en opstartdienst ben je om 22.00 uur aanwezig op de locatie. Je krijgt een overdracht van de avonddienst en duikt daarna rond 22.30 uur lekker je bed in. De bewoners slapen dan ook. Dat jij er bent, geeft onze bewoners rust en een veilig gevoel. En mocht er ’s nachts iemand hulp nodig hebben, dan kunnen ze bij jou terecht. Ook ben je telefonisch bereikbaar voor bewoners van een andere woning, die meer zelfstandig wonen.

Om 7.00 uur gaat de wekker en start je de locatie mee op. Je helpt de bewoners met opstaan en klaarmaken voor de dag. Na het ontbijt zit jouw werk er alweer op en kun je fris en uitgerust aan je eigen dag beginnen. Klinkt goed, toch?

Werken bij Care+

Care+ biedt begeleiding aan (jong)volwassenen die er op eigen kracht even niet uitkomen. Omdat ze psychisch kwetsbaar zijn bijvoorbeeld, of omdat ze een licht verstandelijke beperking hebben. Die begeleiding bieden we op onze beschermd wonen locaties, op de dagbesteding en bij mensen thuis. Bij ons ligt de nadruk op wat wél kan. We zetten in op maatwerk en helpen de mensen die we begeleiden bij het ontwikkelen van hun talenten. Daar word je namelijk gezonder én gelukkiger van.

Wij zijn een jonge en groeiende organisatie waarbij iedereen zich welkom voelt: niet alleen de mensen waarvoor we zorgen, maar óók de mensen die bij ons werken. Je komt dus terecht in een prettige werkomgeving waarin jij je goed voelt en echt gezien wordt. Als Care Plusser maak je deel uit van een fijn team van professionals. Wat zij gemeen hebben? Hun enthousiasme, hun positieve betrokkenheid en een gezonde portie lef.

Wil je meer weten, lees dan de ‘over ons’ pagina maar eens.

Zorgvacature regio Noord-Limburg en Midden-Limburg

O ja: wij werken in Noord-Limburg en Midden-Limburg. Natuurlijk mag je jouw voorkeur voor een regio aangeven!

Werk voor studenten in de zorg

Dat jij een passie hebt voor zorg, dat je graag samenwerkt en dat je oog hebt voor wat nodig is, daar gaan wij vanuit. Anders had je niet op onze website gekeken, toch? Wat we verder nog verwachten van de slaap- en opstartdienst:

  • Je volgt een zorgopleiding of hebt een zorgdiploma, minimaal MBO 2
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je bent flexibel en durft te zeggen wat je wilt

Een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde, wij vragen die voor je aan. Heb je een rijbewijs? Zijn we heel blij mee!

Wat ga ik verdienen in de zorg?

Je krijgt een oproepcontract voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd. Het aantal uren dat wij kunnen bieden binnen deze functie is 6 - 12 uur. Mocht je een zorgdiploma hebben van minimaal MBO 3, dan kunnen we kijken voor meerdere uren. De ervaring die je opdoet is natuurlijk onbetaalbaar, maar wij zetten er ook nog een mooi salaris tegenover. Je wordt ingedeeld in schaal 3 van de CAO Sociaal werk. Dit betekent bij een 36-urige werkweek een brutosalaris van € 1.920 tot € 2.614 per maand.

Interesse? Laten we speeddaten!

We willen je graag zo snel mogelijk leren kennen – en jij ons natuurlijk. Daarom plannen we graag een speeddate met je in. Je hoeft dus geen CV of motivatie te sturen, je mag ons zelf vertellen waarom we jou moeten hebben voor deze baan. Bekijk de volgende link om een online afspraak in te plannen: https://calendly.com/werkenbij/speeddate.

Wil je eerst nog meer informatie over de functie? Bel dan even naar ons via 0475 76 91 48. Of stel je vraag via werkenbij@care-plus.nl.