Ciro zoekt een

Slaapanalist

Dienstverband

32-36

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Horn

Werkvelden

Ziekenhuizen, Overige

Wil jij zorg op maat bieden, heb je affiniteit met patiënten met slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen en durf je buiten de eigen kaders te denken, bekijk dan onze vacature.

In Ciro zien we de patiënt als specialist van zijn eigen leven. We betrekken patiënten nadrukkelijk bij hun behandeling zodat zij meer regie krijgen. Als slaapanalist ben je een van onze zorgprofessionals binnen het interdisciplinaire behandelteam. Je werkt als één team samen, voor en mét de patiënt. Behalve behandelcentrum is Ciro ook een kenniscentrum. Door kennis te ontwikkelen, te delen én te blijven innoveren, wil Ciro de beste zorg bieden aan patiënten met een complex chronische longaandoening, hartfalen of slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen.

Wat ga je doen?

Onze slaapanalist draagt als volgt bij aan de gespecialiseerde behandeling van onze patiënten:

  • Je levert zorg op maat voor de patiënten in het slaapcentrum, zowel klinisch als poliklinisch.
  • Je bereidt het slaaponderzoek voor en maakt apparatuur, instrumenten en onderzoeksruimtes gebruiksklaar.
  • Je bereidt patiënten in de avond voor op het slaaponderzoek.
  • Je ondersteunt de medisch specialist bij onderzoeken en verricht (in opdracht) zo nodig medisch technische handelingen.
  • Je beoordeelt en interpreteert slaaponderzoeken en ondersteunt de medisch specialist.
  • Je bent verantwoordelijk voor informatievoorziening naar patiënten/lotgenoten en naar medewerkers buiten het Slaapcentrum over o.a. slaapadviezen, oorzaken/gevolgen en therapieën van slaapstoornissen en slaapgerelateerde ademhalingsondersteuning
  • Ben je medeverantwoordelijk voor het beheer van voorraden en bestellingen (essentieel materiaal/apparatuur)
  • Je zorgt voor een goede dossiervorming en administratieve afhandeling.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je beschikt over een mbo- of hbo-diploma, bij voorkeur verpleegkunde. Aanvullend gevolgde scholing en/of ervaring op het gebied van ademhalingsstoornissen is welkom.

Je kunt goed luisteren en durft duidelijk te communiceren naar patiënten en collega’s. Verder ben je initiatiefrijk en heb je affiniteit met onze voornaamste patiëntgroep met slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen. Je herkent jezelf in onze kernwaarden die de basis vormen van onze Ciro-cultuur: kennis en inzicht, durf anders en oog voor detail.

Wat kun je van ons verwachten?

Als slaapanalist werk je intensief en laagdrempelig samen met alle collegae in het relatief kleine behandelteam dat bestaat uit slaapanalisten en medisch specialisten. Een team dat volop in ontwikkeling is. Kwaliteit van zorg en hart voor de patiënten staan voorop in de dienstverlening. De werkzaamheden vinden veelal plaats op weekdagen, in dag-, avond- en nachtdiensten.

Ciro is een informele en dynamische organisatie die weinig hiërarchie kent. We zijn een lerende organisatie die dicht bij de patiënt staat om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen. We doen ons best ervoor te zorgen dat je je als zorgprofessional kunt blijven ontwikkelen en ambities kunt waarmaken. Onze organisatie ligt in een bosrijke omgeving, waar je tijdens de pauze even heerlijk kunt wandelen. Je auto parkeer je gratis voor de deur.

Een slaapanalist bij Ciro ontvangt een salaris in FWG 50 (maximaal € 4.118,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week). Wij hanteren de Cao Ziekenhuizen en de (secundaire) arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Het betreft een tijdelijke functie voor de duur van een half jaar.

Enthousiast?

Spreekt de functie je aan, maar heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Nicole Cuijpers, coördinator slaapcentrum. Heb je arbeidsvoorwaardelijke vragen, stel deze dan aan Ankie Rubens-Nelissen van de afdeling HR. Je kunt hen bereiken via 0475-587 600.

Wil je solliciteren? Stuur je motivatiebrief en CV dan naar solliciteren@ciro-horn.nl.

Sluitingsdatum: 4 oktober 2023.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 12 oktober 2023 in de middag. Een meeloop dag behoort tot de mogelijkheden.