Incluzio Uitvoering zoekt een

Sociaal coach Open inloop

Dienstverband

24 of 32 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Sociaal Werk

Functieomschrijving Sociaal coach Open inloop

In het ISB-team bij Incluzio Sociale Basis in Venlo is plek voor iedereen! Daarom organiseren wij middels de Open inloop een dagprogramma. Wil jij onze Open inloop doorontwikkelen tot een plek die aantrekkelijk is voor iedereen in de wijk? Lees dan vooral verder!

De Open inloop bij Incluzio Sociale Basis Venlo is toegankelijk voor iedereen die behoefte heeft aan contact, ontwikkeling en een actieve dagbesteding. We houden daarom ons aanbod divers en laten dit aansluiten op onze doelgroep. Na de opstartfase van de Open inloop willen we graag ons programma en bereik doorontwikkelen. Dit wordt jouw rol als coach Open inloop.

Allereerst ben je verantwoordelijk voor het creëren van een veilige en inclusieve plek voor iedereen in de wijk. Ons doel hierbij is onder andere meer samenhang in de wijk creëren, vergroten van sociale contacten en voorzien in dagbesteding. Jij stuurt en stimuleert vrijwilligers, bent aanspreekpunt voor netwerkpartners en voor bewoners.
Daarnaast ga jij ‘eropaf’! Je legt (nieuwe) verbindingen in de wijk, komt in contact met mensen die ons nog niet kennen en weet nieuwe doelgroepen te betrekken bij de Open inloop. Je betrek hierbij ook de andere collega’s binnen Incluzio Sociale Basis want wij werken radicaal integraal! Ons streven is een open inloop die een weerspiegeling is van de wijk.

Zie jij jezelf in deze uitdaging? Durf jij op mensen af te stappen, ben je een kei in verbindingen leggen en durf je soms brutaal te zijn? Dan ben jij misschien onze nieuwe coach Open inloop.

Wat je krijgt

Je wordt onderdeel van ons sociaal gedreven ISB-team in een van de wijken in Groot Venlo. Wij doen welzijnswerk dicht bij de inwoner. Bij de Open inloop sta je nauw in contact met alle inwoners van de wijk. Jij kunt het verschil maken en bijdragen aan de zelfredzaamheid van kwetsbare inwoners.

Wie je bent 

  • Je hebt een hbo werk- en denkniveau met een opleiding binnen social work.
  • Je bent flexibel in je beschikbaarheid.
  • Ervaring met het begeleiden van dagbestedingsprogramma’s is een pré.
  • Je hebt een enthousiaste en motiverende attitude.
  • Je hebt een open en empathische houding; je maakt makkelijk contact met mensen uit diverse doelgroepen.

Je krijgt van ons:

  • Een beloning in schaal 7 conform CAO Social Work (€ 2422 – max. € 3384);
  • Een contract voor 24 of 32 uur;
  • een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging;
  • een Individueel Keuzebudget met o.a.  loopbaanbudget en eindejaarsuitkering en deelname aan het pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  • een mobiele telefoon en laptop.

Informatie & solliciteren
Klinkt dit als jouw nieuwe baan? Wacht dan niet en solliciteer direct via de button. De uiterste inzendtermijn is 29 september a.s.
Wil je graag eerst nog iets weten dan kan dat per app of telefoon naar Ingrid Vijfhuizen (Recruiter) via 06 – 135 631 32.