Koraal zoekt een

Sociaal en ondernemende vrijwilliger voor individuele aandacht - St. Anna

Dienstverband

3 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Wij zijn op zoek naar een vrouwelijke vrijwilliger tussen de 25 en 50 jaar voor een vrouw van midden dertig met een licht verstandelijke beperking, om eens in de zoveel tijd mee af te spreken.

Onze bewoonster houdt van gezelligheid en vraagt een maatje die op bezoek komt op de woning om samen een spelletje te spelen, even samen met haar de stad in te gaan of om iets anders leuks te doen.

Ben jij de spontane vrijwilligster die het voortouw kan nemen in het contact? Ben je sociaal en ondernemend en kun je wat tijd vrij maken op woensdagmiddag, zaterdag of zondag? De tijden van bezoek worden aangepast aan de voorkeur van de vrijwilligster.

Vrijwilligerswerk bij St. Anna

Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek. Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!