Care+ zoekt een

Sociaal pedagogisch medewerker 1 | Regio Noord

Dienstverband

20 - 32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 2

Standplaats

Roggel Nunhem Roggel Roggel

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Ben jij onze nieuwe collega die ervoor wilt gaan? Die het als een uitdaging ziet om onze bewoners met complexe uitdagingen op meerdere leefgebieden te ondersteunen en die mensen mee wilt laten doen in de maatschappij? Houd je van eigen verantwoordelijkheid, je ontwikkelen en werken in een klein team? Reageer dan snel!


Over Care+
Wij zijn een relatief jonge en innovatieve stichting met gedreven medewerkers. We zijn transparant in wat we doen en kijken over onze eigen grenzen. We bieden begeleiding vanuit ons DNA en daar zijn we trots op.

 

 • Wij begeleiden jongeren en volwassenen met een psychische kwetsbaarheid en/ of (licht) verstandelijke beperking, die het even niet zelfstandig redden (gemiddelde leeftijd 20 - 35 jaar).
 • Care+ is een jonge, professionele stichting met als werkgebied Noord- en Midden- Limburg
 • Wij begeleiden ongeveer 115 mensen vanuit thuis, vanuit de zeven kleinschalige locaties met 24-uurs begeleiding of vanuit onze dagbesteding in Nunhem. 
 • De begeleiding bieden wij vanuit de Wmo, de Jeugdwet en vanuit de Wlz.
 • Bij ons werken ongeveer 75 enthousiaste professionals.
 • Care+ werkt graag samen met onze collega's, gemeenten, buurtpartners en ondernemers om samen een positieve bijdrage te leveren in de wijken en aan de samenleving.


Waar staan we voor?
Care+ staat voor een samenleving waarin iedereen, ook als je een psychische of licht verstandelijke kwetsbaarheid hebt, zelfstandig en actief mee kan doen. In een veilige omgeving bieden wij mogelijkheden om talenten te ontwikkelen, een netwerk op te bouwen en je gezond te voelen.

Wij geloven dat je samen meer bereikt dan alleen en gaan verbindingen aan met organisaties die met ons een positieve bijdrage aan de samenleving willen leveren. 

Waar gaan we voor?
Wij gaan we voor de +! We richten ons op een optimale ontwikkeling naar een zelfstandig en actief leven. Wij werken vanuit kracht aan psychische gezondheid, ontwikkelen talenten en zorgen ervoor dat mensen op eigen niveau kunnen meedoen in onze samenleving.

Bij Care+ voel je je welkom. Wij luisteren en maken impact door aan te sluiten bij ieders behoefte. Wij creëren een veilige omgeving, waar fouten maken mag en waarin onze professionals motiveren en vertrouwen uitstralen.

Wij omarmen innovatieve ideeën waarmee we betere en betaalbare zorg organiseren. Dit doen we met flair, plezier en lef.

Om dit alles waar te maken, zijn we samenwerkingsgericht, leren wij van elkaar en reflecteren wij op ons handelen.

Functieomschrijving
Je begrijpt de leefwereld van onze bewoners en het lukt je om doelen met hen te omschrijven en te realiseren. Je houdt van aanpakken en ziet creatieve oplossingen. Je bent sociaal, hebt tact en kunt goed luisteren. Professionaliteit en plezier hebben in je werk vind je net als wij belangrijk!

Wat houdt je werk in?

 • Je begeleidt en verzorgt onze bewoners in hun leefomgeving;
 • Je bevordert een goede leefsituatie;
 • Je zorgt voor een goede sfeer en prettig woonomgeving in de groep;
 • Je stimuleert en motiveert bewoners tot een zinvolle daginvulling;
 • Je voert motiverende gesprekken met bewoners en begeleidt hen in hun doelen;
 • Je betrekt familie en andere relevante mensen;
 • Je vertaalt de hulpvraag, behoefte en mogelijkheden van onze bewoners in een behandelplan;
 • Tot slot voer je ondersteunende werkzaamheden uit.

Wij vragen

 • MBO 1 en 2 werk- en denkniveau;
 • Relevante werkervaring en/of opleiding in de hulpverlening/zorg;
 • Passie voor het vak en zelfstandig;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Assertief en flexibele houding;

Een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een vereiste en het hebben van rijbewijs is een grote pre. Wij vragen de VOG voor jou aan. 

Dienstverband
Een contracht tussen de 20 en 32 uur voor bepaalde tijd. Uren zijn in overleg.

Werktijden
Doordat je aansluit bij het patroon van de bewoners in de groep werk je in roosters van dag-, avond- en/of slaapdiensten. Het is voor ons belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent. Natuurlijk zorgen wij dat je ruim vooraf de roosters krijgt zodat je duidelijk weet wanneer je op welke locatie werkt. Daarom werken wij met kwartaalroosters. Wil je juist alleen de weekenden of avonden werken of wil je je graag laten omscholen, ook dan is reactie van harte welkom.

Salaris
Naast dat wij je in je ontwikkeling stimuleren, hebben wij een goede CAO (Sociaal werk) waar je ingedeeld wordt in schaal 4. Dit betekent een brutosalaris op basis van een 36-urige werkweek tussen de €2.009 en €2.763 per maand.

Reageer snel!
Enthousiast? Solliciteer dan snel door je motivatie + CV uiterlijk oktober 20 oktober 2021 te versturen naar sollictatie@care-plus.nl.

Wil je liever eerst meer informatie over de functie, dan kun je telefonisch contact met ons opnemen via Bram Geraedts, HR-medewerker, tel nr: 06-12314864/ of je vraag stellen via de mail; sollicitatie@care-plus.nl.

Wegens de groei van onze organisatie zijn we voortdurend op zoek naar bekwaam en enthousiast personeel. Wil je liever op een andere locatie staan, laat het ons dan ook weten. We hopen je snel te mogen ontmoeten.