MET ggz zoekt een

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, FACT

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Geleen Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Je hebt als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) een cruciale en afwisselende rol in het bieden van complexe zorg, waarbij we een breed scala aan psychiatrische en neurocognitieve problematiek behandelen.

Je begeleidt en behandelt je clienten van A tot Z met complexe problematiek in hun zoektocht naar een oplossing voor hun problemen, zodat ze de regie over hun eigen leven weer terugkrijgen.

Je voelt je helemaal thuis bij een complexe doelgroep, waarin we samenwerken met naasten en partners in de wijk. In deze functie heb je dus met veel verschillende mensen contact.

De teams van FACT hebben mooie uitdagingen in het verschiet en zijn een hecht team met korte lijnen, waarbij de samenwerking voorop staat en goede zorg wordt geleverd voor een complexe doelgroep. Wij zorgen goed voor onze cliënten, maar we zorgen ook goed voor elkaar! Binnen het team sta je er nooit alleen voor!

MET Flexible Assertive Community Treatment (FACT)
Binnen FACT bieden we complexe herstelgerichte zorg aan mensen, die hierdoor ook moeilijkheden ervaren op andere levensgebieden. De oplossing vraagt voor een samenwerking tussen hulpverleners, naasten en onze partners. Dit doen we in vier teams in de regio’s Roermond, Echt en Leudal. Binnen het FACT-zorgcluster werken we met een breed aanbod van hulpverleners. Denk hierbij aan: (sociaalpsychiatrisch)- verpleegkundigen, psychologen, artsen, rehabilitatiemedewerkers en ervaringsdeskundigen.

Wat houdt de functie in?
 • Je levert zorg van A tot Z. Je bent betrokken bij de diagnostiek in de intakefase, draagt zorg voor de behandeling en sluit samen met de cliënt het zorgtraject af;
 • Je observeert de cliënten, verricht huisbezoeken en signaleert hetgeen er moet gebeuren om te komen tot heldere behandeldoelen. Je bent verantwoordelijk voor het actueel houden van het behandelplan;
 • Je doet intakes en doet voorstellen voor diagnostiek en behandeling. Je legt contact met en onderhoudt het netwerk en/of het systeem van jouw cliënt. Hierbij heb je vaak een coördinerende rol;
 • Je hebt afwisselend werk. Naast zorg coördinatie en het behandelen van cliënten ben je ook sparringpartner voor ketenpartners, bijv. door het geven van consultaties, werkbegeleiding, supervisie en kennis- en vakgroepen;
 • Je staat open voor nieuwe ideeën over psychische gezondheid en je levert een actieve bijdrage aan onderzoek, kennisontwikkeling en kennisdeling, zowel binnen als buiten MET ggz;
 • Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en een professioneel netwerk in de wijk;
 • Je bent tijdens en na kantoortijden inzetbaar in de crisisdienst van MET ggz. We werken met een roulatiesysteem en hiervoor gelden passende toeslagen en compensatieregelingen;

MET jou
 • Naast je HBO-verpleegkunde heb je ook een (bijna) afgeronde SPV opleiding;
 • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie;
 • Als SPV werken wij voornamelijk out-reachend en verwachten we dat je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer;

MET ggz is er voor jou
 • Ruime keuze aan opleidingsmogelijkheden om je persoonlijk te blijven ontwikkelen;
 • Budget in te zetten voor werk-privé balans;
 • Mogelijkheid om fiscaal voordelig een (elektrische) fiets, laptop of IPad aan te schaffen;
 • Sporten tegen een gereduceerd tarief;
 • Onze arbeidsvoorwaarden en salarisschaal zijn conform CAO GGZ FWG 60 (min. € 3541 en max. € 5335);

MET ggz
MET ggz is een middelgrote organisatie in de geestelijke gezondheidszorg die in heel Limburg mensen met psychische klachten behandelt en begeleidt. Van basis ggz tot hoog specialistische zorg. Van lichte klachten tot crisiszorg. Samen doorlopen we het pad naar herstel. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning.

Bij ons draait alles om mensen. Natuurlijk zijn we er voor de mensen die behandeling en begeleiding nodig hebben. Maar we zijn er ook voor onze medewerkers. Collega’s die MET ggz maken. Professionals met passie voor mens en psyche die het verschil maken in het leven van cliënten.

MET Behandeling is een onderdeel van MET ggz waar diverse zorgclusters onder vallen: Volwassenenzorg, FACT, IHT, Ouderen, Kind & Jeugd en MET Focus.

MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar!

Meer informatie en solliciterenHeb je vragen over de vacature of wil vrijblijvend een kop koffiedrinken of eens meelopen?

Contact solliciteren: Daphne van Hinsberg, Adviseur Werving & Selectie, werken@metggz.nl, 06-31644372.

Contact functie inhoudelijk: Ellen van de Berken, Teamleider Bedrijfsvoering, evandeberken@metggz.nl, 06-15952588

Binnen MET ggz dragen we gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het creëren van een diverse en inclusieve werkplek. We proberen verandering en groei in elkaar te stimuleren en geloven dat succes een resultaat is dat voortkomt uit onze verschillen. MET ggz is MET trots een werkgever waar gelijke kansen geboden worden aan iedereen.