Mondriaan zoekt een

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) voor de Kliniek Volwassenen

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor het team Kliniek behandelaren Maastricht zoeken wij een enthousiaste sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) (24-36 uur p.w.). Pak jij het voortouw, schakel je snel en neem je initiatief? Bloei jij op in een dynamische omgeving als de kliniek en heb je oog voor de mens achter het ziektebeeld? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Past deze functie bij jou?
Het Team Kliniek Behandelaren, waarvan je als SPV onderdeel bent, richt zich op patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen waaronder psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en/of verslavingsproblematiek en voor behandeling zijn opgenomen in de Kliniek. De behandeling is multidisciplinair, flexibel in intensiteit, assertief en gericht op herstel.

Als SPV heb je een stevige persoonlijkheid en ben je in staat om complexe situaties op te pakken met een relativerende, betrokken en positieve insteek. Het werken binnen onder andere een langdurige gesloten setting zie jij als een uitdaging. Onze ambitie als team? Met hoop, energie en geduld te zoeken naar mogelijkheden tot ambulantisering binnen de langdurige zorg. Dit met behulp van de ontwikkeling van ART (Active Recovery Triad).

Wat ga je doen?
  • Als behandelaar/casemanager geef je op een deskundige en integrale wijze uitvoering aan de behandeling en begeleiding van patiënten. Dit doe je onder de regie van de hoofdbehandelaar;
  • Je intervenieert bij crisissituaties;
  • Je onderhoudt contacten met verwijzers, neemt deel aan patiëntbesprekingen en je voert hulpverleningsplannen uit;
  • Daarnaast verricht je administratieve en registratieve werkzaamheden m.b.t. je eigen caseload.

Dit neem je mee
  • Afgeronde hbo-V, aangevuld met de opleiding tot SPV;
  • Een grote mate van zelfstandigheid, pro activiteit en creativiteit waardoor je in staat bent om complexe tegenstellingen en problemen op te lossen;
  • Uitstekende sociale vaardigheden en mondelinge/schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Je hebt affiniteit met klinisch werken;
  • Jij kunt op een coachende manier de rol van supervisor vervullen voor de SPV i.o.

Wat wij bieden

Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen.

En verder:
  • Wij bieden geschikte kandidaten meteen een vast contract;
  • Het salaris bedraagt (afhankelijk van opleiding en ervaring) minimaal € 2.607-- en maximaal € 4.218,-- (FWG 55 - CAO GGZ, kernfunctie transmuraal werker 2). Deze bedragen zijn bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur;
  • Opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Een eindejaarsuitkering;
  • Een ruime verlofregeling;
  • Reiskostenvergoeding woon-werk;
  • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen;
  • Kortingen bij tal van winkels, webshops, hotels, etc. via registratie bij Benefits at Work;
  • Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen
Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website.

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie en de afdeling kun je contact opnemen met Youri Cobben, RVE manager Kliniek Volwassenen, bereikbaar op het nummer: 06-43555968, of met Karoline Vangronsveld, manager Zorg Kliniek Volwassenen, bereikbaar op het nummer: 06-51789891.

Heb je interesse, stuur dan een reactie vóór 31 mei 2022 via de sollicitatiebutton.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.