Mondriaan zoekt een

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige Wijkteam Heerlen Noord

Dienstverband

24-36

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Werken in ons FACT-team is nooit saai. Bij ons vind je een uitdagende baan in de volwassen psychiatrie waar je je kunt ontwikkelen op professioneel en individueel vlak. Je werkt mee aan de behandeling van zeer kwetsbare volwassenen en maakt een écht verschil in hun leven. Als je stevig in je schoenen staat, initiatiefrijk bent en houdt van afwisseling, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Dienstverband: 24 – 36 uur per weer.
Soort dienstverband: Onbepaalde tijd
Kernfunctie: Transmuraal werker 2
Standplaats: Heerlen
Opleiding: SPV of HBO Social Work met verpleegkundige achtergrond op minimaal MBO niveau.
BIG registratie (harde eis).
Salaris: Conform CAO-GZ FWG 55 (min. 2.479,- en max. 4.010,-)
Reageren voor: 05-05-2020
Werving:  In- en externe werving         

Past deze functie bij jou?
Je hebt kennis van en affiniteit met het FACT-concept als zorgmodel en grote affiniteit en ervaring met de complexe volwassen psychiatrische doelgroep. Je bent een enthousiaste, zelfstandige, stressbestendige en flexibele verpleegkundige met kennis van de sociale kaart. Je bent proactief en gericht op samenwerking, zowel binnen als buiten de organisatie en je hebt de vaardigheid om met alle disciplines samen te werken.

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg.
Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, collectiviteitskorting op de ziektekostenverzekering en een ruime verlofregeling. Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website.

Is je interesse gewekt?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Eef Wevers, afdelingshoofd, bereikbaar op het nummer: 06-50066889.

Heb je interesse, stuur dan zo spoedig mogelijk je reactie via de button “direct solliciteren “

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen en een afschrift van het BIG-register. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.