Mondriaan zoekt een

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige Wijkteam Landgraaf

Dienstverband

32-36

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Jij werkt mee aan de behandeling van zeer kwetsbare volwassenen en
maakt een écht verschil in hun leven

                                                                                                                                            

Dienstverband: 32-36 uur per week
Soort dienstverband: onbepaalde tijd
Standplaats: Landgraaf
Opleiding: SPV-er, BIG geregistreerd
Salaris: Conform cao-GGZ, FWG 55 (min. € 2.479,-- en max.  € 4.010,-- bij een 36-urige werkweek)                               Reageren voor: 21-02-2020
Werving: Intern en extern                                                                             

Past deze functie bij jou?
Het FACT-team richt zich op patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen waaronder psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en/of verslavingsproblematiek. De behandeling is multidisciplinair, flexibel in intensiteit, assertief en outreachend, d.w.z. dat de behandeling plaatsvindt waar de patiënt woont of zich regelmatig bevindt. Dit kan zijn in de eigen woning, een sociaal pension, dagopvang of een beschermde woonvorm. De behandeling kan worden gecombineerd met woonbegeleiding, financiële dienstverlening, sociale participatie, activering en begeleiding bij overige sociaal maatschappelijke problemen. De patiënt wordt toegeleid naar training, opleiding, arbeid of vrijwilligerswerk. Het eigen sociale netwerk wordt zo veel mogelijk bij de behandeling betrokken.

Jouw kwaliteiten
Als je stevig in je schoenen staat, initiatiefrijk bent en houdt van afwisseling, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige heb je kennis van en affiniteit met het FACT-concept als zorgmodel en grote affiniteit en ervaring met de complexe volwassen psychiatrische doelgroep. Je bent een enthousiaste, zelfstandige, stressbestendige en flexibele verpleegkundige met kennis van de sociale kaart. Ook ben je proactief en gericht op samenwerking, zowel binnen als buiten de organisatie. Je hebt de vaardigheid om met alle disciplines samen te werken.

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en dynamische werkomgeving waarin je met een eigen caseload aan de slag gaat terwijl je samenwerkt met bevlogen collega’s. Je stemt je werkzaamheden af binnen het team en waar nodig trek je samen op. Je bent veel buiten kantoor te vinden en plant je eigen agenda. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen.

Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg inclusief opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, collectiviteitskorting op de ziektekostenverzekering en een ruime verlofregeling. Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.

Is je interesse gewekt?

Je kunt voor meer informatie over de functie contact opnemen met Huub Deckers, RVE manager, bereikbaar op het nummer: 06-10944051.

Meer informatie over Mondriaan? Kijk op onze website.

Heb je interesse, stuur dan zo spoedig mogelijk je reactie via de button “direct solliciteren “

https://mondriaan.wufoo.com/forms/soll-form-spv-wijkteam-landgraaf-2020035/

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen en een afschrift van het BIG-register. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.