Mondriaan zoekt een

Sociaal psychiatrisch verpleegkundigen (in opleiding) voor de FACT Teams in Maastricht

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Dienstverband: 32 - 36 uur per week
Soort dienstverband: Onbepaalde tijd
Kernfunctie: Transmuraal werker 2 of 3
Standplaats: Maastricht
Opleiding: SPV, BIG geregistreerd of hbo Social Work aangevuld met minimaal mbo verpleegkunde en BIG geregistreerd of Verpleegkunde (mbo/hbo) met de ambitie en bereidheid om de opleiding tot SPV te volgen.
Salaris: FWG 55 - CAO GGZ (min. €2.479,-- en max. €4.010,--), voor opleidelingen FWG 50 - CAO GGZ (min. €2.218,-- en max. €3.678,--)
Werving: In- en externe werving (Bij gelijke geschiktheid wordt voorrang gegeven aan de interne kandidaat).
Reageren voor : 12-10-2020

Past deze functie bij jou?
In deze rol krijg je een uitdagende baan in de volwassenen psychiatrie waar je je kunt ontwikkelen op professioneel en individueel vlak. Je werkt mee aan de behandeling van zeer kwetsbare volwassenen en maakt een écht verschil in hun leven. Als je stevig in je schoenen staat, initiatiefrijk bent en houdt van afwisseling, dan is dit de juiste rol voor jou.

Jouw kwaliteiten
Je hebt kennis van en affiniteit met het FACT-concept als zorgmodel en grote affiniteit en ervaring met de complexe volwassen psychiatrische doelgroep. Je bent een enthousiaste, zelfstandige, stressbestendige en flexibele verpleegkundige met kennis van de sociale kaart. Je bent proactief en gericht op samenwerking, zowel binnen als buiten de organisatie en je hebt de vaardigheid om met alle disciplines samen te werken.

Voldoe je als verpleegkundige aan de toelatingseisen voor de post-hbo opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) en heb je de ambitie om deze opleiding te volgen?
Je kunt dan starten in de functie van casemanager trainee (kernfunctie 'transmuraal werker 3', functiegroep 50). Je volgt de SPV-opleiding dan op een zo kort mogelijke termijn. De opleidingskosten en reiskosten worden volledig vergoed door Mondriaan, met 5 uur compensatie in tijd op een lesdag. Hbo-V verpleegkundigen worden direct toegelaten, mbo-V verpleegkundigen met minimaal 2 jaar ervaring kunnen een toelatingsassessment doen.

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg.
Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, collectiviteitskorting op de ziektekostenverzekering en een ruime verlofregeling. Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
Voor meer informatie over de functie kun je een belafspraak maken met Esther Zwingmann, RVE Manager, of Monique Strouken, teamleider, via het secretariaat van het FACT team Maastricht, telefoonnummer 088-5069409.

Reageren kan via de sollicitatieknop.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen en een afschrift van het BIG-register. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.