GGD Zuid Limburg zoekt een

Sociaal verpleegkundigen

Dienstverband

0 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Overige

Binnen de afdeling Seksuele Gezondheid, Infectieziekten en Milieu zijn wij op zoek naar sociaal verpleegkundigen voor het aandachtsgebied Infectieziektebestrijding met name gericht op Covid-19 (tijdelijk voor 2,4 fte – fulltime en parttime).

 

Over de GGD

De GGD Zuid Limburg beschermt, bewaakt en bevordert de gezondheid van alle Zuid-Limburgers, met speciale aandacht voor mensen in een kwetsbare positie. De medewerkers dragen daaraan bij op een manier die het verschil maakt, vandaag en morgen. Als GGD’er sta je midden in de maatschappij en ben je er als het nodig is. Dit doen wij met professionele, wendbare en vitale medewerkers.

 

Meer informatie over de GGD? Lees meer op onze website of bekijk ons filmpje.

 

Over de afdeling

Wil jij samen met ons de publieke gezondheid versterken bij de bestrijding van  covid-19?  De vacature is tijdelijk binnen de unit Infectieziektebestrijding van de afdeling  Seksuele Gezondheid, Infectieziekten en Milieu (SIM). Je maakt deel uit van een gedreven team van artsen maatschappij en gezondheid, artsen infectieziektebestrijding en sociaalverpleegkundigen. 
Als sociaal verpleegkundige infectieziektebestrijding verricht je werkzaamheden in de publieke gezondheidszorg ten behoeve van infectieziektebestrijding, infectiepreventie met de focus op Covid-19 bestrijding. 

 

De afdeling SIM is onderdeel van de Academische Werkplaats Publieke Gezondheid. Onderzoeksresultaten worden vertaald in zorgbeleid en het ontwikkelen van innovatieve projecten.

 

Wat ga je doen?

 • Je voert activiteiten uit in het kader van de Wet publieke gezondheid;
 • Je werkt samen met verpleegkundigen, artsen en een deskundige infectiepreventie;
 • Je verricht reguliere taken van de infectieziektebestrijding, zoals bron- en contactonderzoek, coördinatie bij een uitbraak en infectieziektesurveillance;
 • Je bent verbinder tussen het BCO-team (bron- en contactopsporing) Covid-19 en het team infectieziektebestrijding. Je signaleert, verzamelt, registreert en beheert je data en bewaakt je termijnen ten aanzien van infectieziektezorg. 

 

Wie ben je?

 • Je hebt een afgeronde HBO Verpleegkunde opleiding. Een pre is bewezen affiniteit met het vakgebied infectieziekten;
 • Je bent BIG geregistreerd;
 • Je beschikt over de volgende competenties: klantgerichtheid, adviesvaardigheid, resultaatgerichtheid, oordeelsvorming, flexibiliteit, overtuigingskracht, leervermogen en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • Je werkt in de regio Zuid-Limburg met standplaats Heerlen.

 

Wat bieden wij jou?

De GGD Zuid Limburg heeft een positief en stimulerend werkklimaat met volop kansen voor flexibele professionals die zich willen ontwikkelen. 

 • De CAO SGO (regeling voor gemeenten) is van toepassing op de arbeidsverhouding. Hierin staan de arbeidsvoorwaarden beschreven.
 • Bij de functie hoort een minimum salaris: van € 2459- bruto per maand en een maximum salaris van € 4008,- bruto per maand .
 • Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek zijnde 36 uur.
 • Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer een eindejaarsuitkering, het kopen en verkopen van verlof, flexibel werken en de mogelijkheid om thuis te werken, de mogelijkheid tot het volgen van  een opleiding en/of aanvullende cursussen en korting bij verschillende sportaanbieders.
 • Verder ontvang je een mobiele telefoon en een notebook in bruikleen

 

Heb je interesse?

Herken jij jezelf hierin en wil jij onderdeel zijn van een lerende organisatie die vrijheid en vertrouwen geeft én neem jij zelf verantwoordelijkheid voor een gezonde loopbaan? Dan is er sprake van een goede match en pas jij bij onze ruim 800 betrokken en bevlogen collega’s.

 

Hoe je solliciteert dat is aan jou, maar wij willen in ieder geval wel een CV ontvangen.Solliciteren kun je uiterlijk tot 10 augustus 2020 via ons sollicitatieformulier

 

Nog vragen?

Heb je nog vragen over de inhoud van de functie of over het verloop van de sollicitatieprocedure?

 

Neem voor vragen over de inhoud contact op met:

Mevrouw Patricia Senden of Lidy van der Goot, unithoofd Infectieziekte- en Tuberculosebestrijding.

Telefoonnummer: 088-8805070

Bereikbaarheid: maandag t/m donderdag tijdens kantooruren

 

Neem voor vragen over de sollicitatieprocedure contact op met:

Mevrouw Pascalle Metsemakers, adviseur PTO

Telefoonnummer: 088-8805433

Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag (m.u.v. donderdag) tijdens kantooruren